L’aleví del Rehastet Sincro Mataró acaba tercer de Catalunya

El conjunt mataroní repeteix el tercer lloc aconseguit en el Campionat de Catalunya d'Hivern

Aleví Sincro MataróDissabte dia 8 va tenir lloc el Campionat de Catalunya  de Natació Sincronitzada per grups d'edats a la piscina Sant Jordi de Barcelona. A la cita van participar 6 clubs amb un total de 146 nedadores i que competien en 3 categories diferents: alevins, infantils i júniors i en les modalitats de solo, duet i equip.

El Rehastet Sincro Mataró va tenir una gran actuació i el seu equip aleví va acabar tercer de Catalunya. L’equip format per Laura C, Laura G, Bruna, Júlia, Ona, Ariadna, Laura T, Sara, Ivet i Paula van revalidar el tercer lloc que van obtenir al Campionat de Catalunya d'Hivern per darrera del C.N. Kallipolis i C.N Granollers, consolidant a Sincro Mataró como el tercer millor club en aquesta categoria.

A tall individual, la Júlia Tortosa va assolir la medalla de bronze a la categoria de figures i la Laura García va obtenir un tercer lloc en tècnica i artística a la modalitat de solo, quedant finalment en el sisè lloc en fer mitjana la puntuació de rutina amb el resultats de figures.