Adrián González guanya la II Travessia Costa Mataró

Héctor Ruiz i Xènia Vilariño del CN Mataró no van poder repetir el triomf de l'any passat i van acabar segons en categoria absoluta

Travessia costa de Mataró, 2a edició

Diumenge passat el Centre Natació Mataró va organitzar la segona edició de la Travessia Costa de Mataró, enguany prova puntuable pel circuit català d’aigües obertes. Tots els participants van haver de nedar els cinc quilòmetres que hi havia en el recorregut que anava des del Port Balís de Llavaneres fins a la platja de davant el CN Mataró.

Adrián González del CN Sant Andreu va ser el guanyador de la II Travessia Costa de Mataró. El nedador barceloní amb un temps de 0:58.12 es va imposar a la prova federada al nedador del CN Mataró Héctor Ruiz, guanyador de la primera edició, que va arribar en segona posició amb un temps de 0:59.31. A més el nedador del Centre Natació Mataró Héctor Ruiz va obtenir la segona plaça en la categoria absoluta masculina. Jordi Bosch del CN Sant Andreu va ser tercer amb un temps d'1:00.54.

En categoria femenina es va imposar la júnior Aida Bertran del Mediterrani amb un temps d'1:06.00, Xènia Vilariño del CN Mataró, i guanyadora de la primera edició, va entrar en tercera posició amb un temps d'1:06.33 que li va valer per aconseguir la segona posició en categoria absoluta femenina per darrera de Nuria Ciuró del CN Sant Andreu (1:06.22). Ferran Sans del CN Mataró va acabar vuitè de la general amb un temps d'1:14.38 i primer de la seva categoria, la Master Masculina més de 40.

PROVA FEDERADA - Guanyadors per categories

Absoluta masculina
Adrián González (CN Sant Andreu) 0:58.12)
Ferran Sans (CN Mataró) 1:14.38)

En la prova Open el guanyador va ser Oscar Mauleón del CN Eïvissa amb un temps d'1:14.05, darrera seu va entrar en segona posició Marc Draper del CN Mataró (1:14.50), el tercer lloc va ser per Alejandro Sanz (1:16.31) del Boadilla.