Arriba la II Travessia Costa de Mataró

El CN Mataró organitza la segona edició d'aquesta prova que enguany està dins del Circuit Català de llarga distància

Cartell Travessia Costa MataróAquest diumenge dia 9 de juny el Centre Natació Mataró, juntament  l’Ajuntament de Mataró organitza la “II TRAVESSIA COSTA DE MATARÓ”, prova que enguany estarà a dinsdel circuit de travesses de Catalunya, situant el CN Matarí entre els clubs organitzadors d’un esdeveniment que cada cop està tenint més adeptes.

La “TRAVESSIA COSTA DE MATARÓ” estarà formada per dos circuits. El primer consta de 5000 metres i començarà al Port Balís, a Llavaneres, i acabarà just al davant del CN Mataró. En aquest tram hi participen els nedadors especialitzats en llargues distàncies, gent molt preparada per a nedar aquests tipus de proves i que ens donarà la possibilitat de veure’ls a Mataró i poder presenciar com s’enfronten al repte de nedar 5 quilòmetres en aigües obertes. Enguany, es participarà de dues maneres, en format oficial, seguint la normativa de la FINA, on es realitzarà la classificació per categories i en format OPEN, on es permetrà la utilització del neoprè i només hi haurà una única categoria.

Un cop acabada la travessia llarga començarà l’altra travessia, que serà més popular, tindrà una llargària de 600 metres i es farà en el tram que hi ha entre l’espigó del Port de Mataró i el CN Mataró Aquesta anirà adreçada a tots els que vulguin participar d’un esdeveniment singular com és llançar-se mar i complimentar el recorregut enmig d’una gran expectació de públic que seguirà l’esdeveniment des de la sorra.