El Mentha guanya la Regata Costa Brava

La regata d'enguany va estar marcada pel mal temps i el fort vent que van impedir que totes les embarcacions arribessin a Port d'Aro

Regata Costa Brava 2013L’edició 2013 de la Regata Costa Brava celebrada entre divendres 17 i dissabte 18 de maig, va demostrar la tenacitat i l’esperit mariner de les 32 embarcacions que van pendre la sortida a Mataró, divendres a les 6:05 de la tarda. La prova va estar marcada per unes condicions climatològiques molt adverses que va fer que moltes de les embarcacions participants no poguessin arribar a la meta.

Enguany el guanyador de la prova va ser el Mentha de Josep Maria Mora del CV Mataró que va arribar a Port d’Aro a les 5:30 hores de la matinada del dissabte. El Miaja d’en Jaume Samon va ser el guanyador del Grup 1 seguit de l’Oreig del CN Port d’Aro i del Tauró del CV Mataró. En el Grup 2 el primer lloc va ser pel Varano del Desierto d’Enrique Twose seguit del Tete del CV Mataró i del Dennis del CN Premià.

En el Grup Promoció només va acabar la prova l’Aroha del CV Mataró. En el grup Solitaris el Bromera de Jordi Monso també va ser l’únic en arribar a meta. Finalment en el grup A Dos, els guanyadors foren el Mentha seguit del Cometa a Dos del CN Balís i del ZigZag Segundo tambè del Balís.