Segona victòria consecutiva del CV Mataró

El Mataró guanya a l'Arc Volei per 3 gols a 2

Parcials.  20-25, 25-23, 25-21, 22-25, 18-16.

El sènior masculí de Primera Catalana del Club Volei Mataró va sumar la segona victòria consecutiva a la lliga davant l’ARC Volei per 3 a 2. El partit va estar igualat en tot moment, els visitants es van emportar el primer set 20-25, els mataronins van patir però van guanyar el segon i tercer set 25-23 i 25-21. Però quan semblava que el CV Mataró tancaria la victòria en el quart set, les coses es van tòrcer i els visitants van empatar el partit a dos sets.En el cinquè i definitiu set els dos equips no van fer concessions i els punts cada cop eren més complicats d’aconseguir. Al final els mataronins, empesos amb el calor del seu públic, van sumar el tercer punt per un ajustat 18-16.

Després del triomf els mataronins es troben situats a mitja taula amb sis punts, i aquest dissabte visiten la pista de l’Aula de Barcelona, un rival directe per la permanència.