Els equips del Club Voleibol Mataró comencen a competir

Aquest cap de setmana comencen les competicions de volei catalanes on hi participen els diferents equips del CV Mataró.

El sènior masculí que la temporada passada va fer un magnífic paper a Primera Catalana en el seu primer any en aquesta categoria, comença aquest cap de setmana la lliga a la pista de l’Igualada.

Un any més l’objectiu del conjunt mataroní serà mantenir-se a la categoria i jugar una temporada més amb els millors equips de volei de Catalunya.1a jornada

Volei Manresa - VilanovaArenys - SalouARC Volei - Àmfores BalàfiaCV Monjos - CV Sant BoiCV Olot - Volei PratIgualada - CV MATARÓ

La competició comença aquest cap de setmana i acabarà el 28 d’abril, aquesta temporada els dos primers classificats jugaran la fase d’ascens, mentre que els quatre darrers classificats baixaran a Segona Catalana.Segona Catalana Femenina

Aquest cap de setmana també començarà a competir el sènior femení del CV Mataró, i ho farà a Segona Catalana després que l’equip perdés la categoria la temporada passada.

Les mataronines comencen la lliga a casa rebent la visita del CV Vilassar en el que serà l’únic derbi maresmenc d’aquesta primera fase.

Jornada 1Rubí - CV AmetllaVal d’Hebron C - CV GironaViladecans - Pia GranollersCV MATARÓ - CV VilassarEnguany la Segona Catalana està dividida en dos grups de 8 equips, un cop finalitzada la primera fase els quatre primers de cada grup jugaran la fase d’ascens, mentre que els quatre darrers classificats de cada grup jugaran la fase de descens. Les mataronines estan en el grup B.

Després del descens de la temporada passada on l’equip mataroní va notar molt les nombroses lesions que va patir al llarg de la temporada, enguany l’objectiu serà l’ascens per tornar a competir la temporada vinent a la màxima categoria catalana del volei femení.Els dos filials també comencen a competir aquest cap de setmanaEls dos sènior B del CV Mataró també comencen a competir aquest cap de setmana. El sènior B masculí que competeix a Segona Catalana comença la lliga a casa rebent la visita del Santa Coloma.

El sènior femení B que aquesta temporada competirà a Tercera Catalana també juga a casa i ho farà amb el mateix rival que el sènior B masculí, el Santa Coloma.El sènior C comença a fora

El sènior C femení debutarà a la pista del Vallbona de Granollers B. Aquest equip que està format per jugadores molt joves aquesta temporada jugarà a Quarta Catalana.