El XII Trofeu “CIUTAT DE MATARÓ” porta un rècord estatal // Roger Rabassa obté l’únic triomf local e

El passat dissabte la Piscina del CN Mataró va ser la seu de la XII edició del Trofeu Ciutat de Mataró, “Memorial Josep Mons”, inclòs en el Circuit Català de Natació i per tant comptant amb la presència dels millors nedadors catalans.

El més destacat de la tarda, (al matí s’havien disputat les eliminatòries), va ser el nou rècord d’Espanya establert per ERIKA VILLAECIJA (CN l’Hospitalet) en la prova dels 1.500 metres lliures, que va nedar en un temps de 16’41”09, pulveritzant en més de 13 segons la marca anterior, que posseïa Paula Carballido amb 16’54”41.

El triomf local
L’altre moment important de la tarda es va viure en la prova masculina de la mateixa distància en la qual el campió d’Espanya, el mataroní ROGER RABASSA va guanyar de forma clara amb un temps de 15’51”91.

Molt a prop del triomf va estar també la nedadora local ESTHER BOSCH, que es va veure superada per només 3 centèsimes per Tatiana Rouba (CN Catalunya) en els 50 metres lliures.

En absència de Laia Arbonès, que estava lesionada, la resta de representants del club organitzador que es varen poder ficar en finals A varen ser NEUS CAYLÀ i JOAN SÀNCHEZ.

Les millors marques
Els guanyadors de les millors marques varen ser JORDI PAU (Sant Andreu) pels seus 2’03”21 en els 200 m. papallona i ERIKA VILLAECIJA per la seva marca en els 1.500 metres lliures.

En les classificacions per equips va triomfar el CN Sant Andreu en la masculina i en la global i el CN Sabadell en la femenina, mentre que el CN Mataró va ser quart en nois, sisè en noies i també sisè en la global.

Redacció // El Tot Esport