AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana // El CE Mataró es pot assegurar el dilluns la permanència a Gav

SEGONA DIVISIÓ B - FUTBOL: Gavà- CE MATARÓ
El Mataró no juga al camp de “La Bòbila” des de fa tres temporades, i precisament va ser allà, amb una victòria per 0-2, amb gols de Monti i Mora, quan el Mataró va començar a forjar les seves aspiracions a jugar el “play-off”, que li donaria l’ascens a 2a “B”.
Ara la situació és diferent perquè els equips es juguen la permanència, però també és ben diferent de la que podien pensar els gavanencs quan a la jornada novena ocupaven la segona plaça de la classificació amb 18 punts i el Mataró era penúltim amb només 7 punts. Després la trajectòria de l’equip blau i vermell, ha caigut en picat, mentre que el Mataró s’ha anat refent poc a poc i quasi té la permanència a tocar. El partit es jugarà el dilluns a les 7 de la tarda, i segons sembla en una jornada de portes obertes a Gavà. Uuna victòria asseguraria del tot la permanència, però un empat ho faria molt probablement.

Ja hi ha tres equips que no poden atrapar a l’equip groc-i-negre, que són Orihuela, Reus i l’Hospitalet, i tenint en compte que el Mallorca B juga al camp de l’Alacant, sembla que un empat podria deixar la permanència sentenciada a favor de l’equip de Joan Vilà, perquè el golaverage seria favorable contra els dos equips, mentre que deixaria la del Gavà a l’espera del que passés en el darrer partit a jugar al camp del Mallorca B i del que pugui fer el Figueres en els seus enfrontaments contra els filials blanc-i-blau i blaugrana.

PRIMERA CATALANA - FUTBOL: CERDANYOLA- Júpiter
Aquest diumenge al Camí del Mig es pot viure un partit dramàtic ja que la Cerdanyola es juga les seves darreres possibilitats de permanència, després d’uns darreres resultats molt decebedors, i ho fa contra l’històric Júpiter que lluita per la tercera plaça d’ascens, que li suposaria el retorn a la 3a Divisió. De ben segur els nervis formaran part del partit.

Redacció// El Tot Esport