AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana (11 i 12 d'abril)// El CE Mataró visita al camp de l'Espanyol B

SEGONA DIVISIÓ B - FUTBOL: Espanyol B- CE MATARÓ
El CE Mataró visita la zona esportiva de l’Espanyol a Sant Adrià aquest dissabte a les set de la tarda. Fins ara les visites al filial espanyolista no ha donat sort als mataronins, ja que es va empatar en la primera visita la temporada 83-84, però després s’hi ha perdut en quatre ocasions, les dues darreres a 2a B pel mateix resultat de 3-2.
Però si allà hi han guanyat aquesta temporada Barcelona B, Reus, Palamós, Gavà i Sabadell... perquè no pot guanyar-hi el Mataró? Seria un sensacional pas endavant ja que fins i tot es podria superar els blanc-i-blaus i anar-se situant en una zona tranquil·la de la taula a l’espera de jugar dos partits seguit a casa, contra Barcelona B i Orihuela. A la resta de la jornada els ulls estaran posats sobretot a Reus i l’Hospitalet (allà juguen quatre dels equips que ara mateix estan per sota del Mataró) i una mica més lluny també a Novelda, Alacant i Burgos. A veure si els resultats són tan positius com els de la jornada anterior.

LLIGA EBA- BÀSQUET: ROMAUTO UE MATARÓ- Barça B
L’equip unionista continua amb la seva irregular marxa i s’ho haurà de jugar tot en els tres partits finals, que seran autèntiques finals i a més depenent del que facin l’Alella, l’Adepaf i el Vic. La primera diumenge a la tarda davant del potent Barcelona B, que marxa en tercera posició.

PRIMERA ESTATAL- BÀSQUET FEMENÍ: Olesa- ROMAUTO UE MATARÓ
L’equip mataroní anirà gairebé en plena Setmana Santa a Olesa, la ciutat famosa per la seva “Passió”. Esperem que les mataronines tornin amb la victòria encara que hagin de patir...

PRIMERA CATALANA - FUTBOL: CERDANYOLA- Pomar
Com ja vàrem dir sembla que cinc equips es jugaran la permanència en les set jornades que queden, i entre ells hi figura la UE Cerdanyola que, de moment, demà rep un Pomar sempre complicat (ha puntuat en la meitat de partits que ha jugat fora de casa), que està situat a la zona intermèdia de la taula, i que pot jugar sense els nervis que de ben segur tindran els jugadors locals a poc que les coses no comencin bé.

PRIMERA CATALANA Femenina- HANDBOL: Vilanova del Camí- JOVENTUT MATARÓ COLLIE
Amb el sènior masculí ja campió, el femení tanca demà el campionat en un partit intranscendent a la pista del prime classificat, el Vilanova del Camí, tot preparant la fase d’ascens.

TERRITORIAL - FUTBOL SALA:Can Massuet- MID SPORTS CE MATARÓ
Dissabte a la tarda el MID SPORTS MATARÓ juga al camp del líder i ja campió, el Can Massuet al Pavelló de Canyamars a les 18 hores. S'ha de guanyar si es vol mantenir el segon lloc que donaria l'ascens.

Redacció// El Tot Esport