AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana (15 i 16 de febrer)// 'Intensiu' de tennis taula al Centre Natac

SUPERLLIGA FEMENINA - TENNIS TAULA: CN MATARÓ- Ripollet / CN Mataró- Collosa / CN Mataró- La Zubia de Granada
MARATÓ DE TENNIS TAULA A LES INSTAL·LACIONS DEL CENTRE NATACIÓ
Aquest cap de setmana l’equip del Centre Natació Mataró fa jornada intensiva a les seves instal.lacions, recuperant dos partits ajornats de la Superdivisió femenina, a part de jugar el que pertocava. Divendres juga contra el Ripollet, dissabte a les 17:00 s’enfrontarà al Collosa de Valladolid i diumenge a les 11:00 hores ho farà davant de La Zubia de Granada.

PRIMERA ESTATAL - HOQUEI: ESTRUCAD CH MATARÓ- Magdalena
Estrucad Mataró va aconseguir almenys una victòria a Astúries i això li ha permés mantenir- se en la zona d’ascens. Diumenge l’equip mataroní rep el cuer, amb la vista posada al que passa en altres pistes, ja que els altres quatre aspirants a l’ascens juguen fora de casa i podrien perdre algun punt. Aniria bé acumular una mica d’avantatge, per tal que els mataronins poguessin afrontar el terrorífic final de campionat que tenen (amb Tordera, Cerdanyola i Vila-seca com a rivals) amb una mica de “coixí”. Queda molt però s’hi ha d’anar pensant...

LLIGA EBA- BÀSQUET: Monzó- ROMAUTO UE MATARÓ
La situació del Romauto Mataró no és fàcil, però s’ha de confiar en sortir de la delicada posició que ocupa ara mateix, sobretot quan s’acosten tres partits decisius contra Alella, Ademar i Granollers. Una victòria a Monzó seria ideal per afrontar-los amb tranquil.litat.

PRIMERA ESTATAL- BÀSQUET FEMENÍ: ROMAUTO UE MATARÓ- Badalona
L’equip mataroní, entrenat per Dani Poza, rep un dels cuers en un partit força tranquil en principi.

PRIMERA CATALANA - HANDBOL: JOVENTUT MATARÓ FERROS ILURO- Santa Maria de Palautordera
Els dos primers agafen una mica més d’avantatge després de la derrota del Sant Cugat a casa. Diumenge a les 12:30 del migdia el Joventut Mataró Ferros Iluro rep el Palautordera, un “històric” de l’handbol català vingut a menys. El femení, per la seva banda, es desplaça a la pista del Vilamajor on es trobarà amb l’equip que dirigeix Josep Masip, l’ex-entrenador mataroní.

TERRITORIAL - FUTBOL SALA:MID SPORTS CE MATARÓ- Bigues i Riells
Dissabte dia 15 de febrer, el Mid Sports CE Mataró rep al Palau Josep Mora el Bigues i Riells.

Redacció// El Tot Esport