AGENDA ESPORTIVA del cap de setmana (9 i 10 de novembre)// El CE Mataró no pot fallar contra el cres

  • Divendres, 08 Novembre 2002 01:00
SEGONA DIVISIÓ B- FUTBOL: CE Mataró. Palamós
El Mataró rep el Palamós amb un únic objectiu: aconseguir els tres punts sigui com sigui. Els homes de Joan Vilà no es poden permetre més errades, pel que el partit d'aquest diumenge pot ser una immillorable ocasió de veure un bon futbol agressiu, contra un rival que pot venir crescut després de la bona imatge oferta entre setmana contra el Betis. Els groc i blaus van perdre per 3-6, però a la pròrroga i després d'haver manat durant gran part del matx.

PRIMERA ESTATAL- HOQUEI PATINS: Estrucad Mataró- Bell-Lloc
Aquest cap de setmana l’Estrucad Mataró té el seu primer desplaçament dintre de terres catalanes, però que tampoc és aquí a la cantonada, ja que ha d’anar fins a terres lleidetanes per jugar contra el Bell-lloc.

LLIGA EBA- BÀSQUET: Granollers- Romauto UE Mataró
Després de la gran exhibició del Romauto UE Mataró davant del cuer, guanyant per 50 punts de diferència, ara toca guanyar fora de casa per “solidificar” una mica una bona posició a la taula.

PRIMERA ESTATAL- BÀSQUET FEMENÍ: Romauto UE Mataró- Valls
L’equip mataroní intentarà cotinuar amb la seva bona ratxa de quatre victòries consecutives, davant d’un dels equips que dominen la classificació.

PRIMERA CATALANA. FUTBOL: Cerdanyola- Poble Sec
La UD Cerdanyola juga aquest diumenge casa contra el Poble Sec, equip nou a la categoria, tot i que als anys seixanta fins i tot havia jugat a 3a Divisió, i que no visita el Camí del Mig des de la temporada 98-99 quan jugant a Preferent van sortir golejats per 5-2. A veure si es repetiex un resultat com aquell i l’equip mataroní agafa confiança per allunyar-se de la zona baixa de la taula.

DIVISIÓ D’HONOR- WATERPOLO: Larraina- CN Mataró
El CN Mataró havia jugat a Pamplona per darrera vegada l’any 1990, quan els dos equips jugaven a 1a Divisió Estatal, i el partit va acabar amb un espectacular 18-17 favorable als navarresos. També durant els anys vuitanta mataronins i pamploniques havien disputat alguns duels força emocionants quan ambdós lluitaven per pujar a la màxima categoria estatal. Ara sembla que l’equip de Dorin Costras està en condicions de tornar amb la victòria si no hi ha influències estranyes, per exemple amb un arbitratge molt parcial.

PRIMERA CATALANA- HANDBOL: Manyanet- Joventut Mataró Ferros Iluro
Aquest diumenge visita el Pavelló Eusebi Millán el líder de la categoria, el Manyanet, en un partit clau si es vol estar lluitant al final per la fase d’ascens.

Redacció// El Tot Esport