Comença la lliga pels Argentona Bocs

L’objectiu de la temporada és mantenir les posicions altes

Els Argentona Bocs ja estan a punt per començar la lliga. El partit de Lliga Catalana de Futbol Americà, que enfrontarà els Argentona Bocs amb els Reds de Terrassa, tindrà lloc aquest diumenge 26 a les cinc de la tarda al camp dels argentonins. El partit es preveu força igualat.

Tot i la incorporació de jugadors de categories inferiors i de jugadors novells a l’equip sènior dels Bocs, es trobarà a faltar la presència d’altres jugadors de la temporada passada, com la del corredor Matei Antohi, que ara està jugant a la lliga col·legial mexicana.

Per la seva banda, l’equip de Ter­rassa ha augmentat el seu potencial respecte la temporada anterior, ja que ha incorporat jugadors júnior de molta categoria. L’entrenador principal dels Argentona Bocs, Xus Fernàndez, assegura que l’objectiu principal de la temporada  és mantenir l’equip sènior en les posicions capdavanteres de la Lliga Catalana de Futbol Americà i, si les lesions no castiguen els jugadors, potser aconseguir la classificació per a la final.