Els equips del CA Laietània disputen la Final de la Lliga Catalana

Els nois disputen la final a Manresa mentre que les noies competiran a Girona

AtletismeFinal Lliga Catalana. Els equips del Centre Atlètic Laietània disputen aquesta final el diumenge dia 18, en aquesta competició hi participen els vuit millors equips catalans que no disputen lliga estatal. Diumenge 18 de maig, Els nois van Manresa i les noies a Girona.

VOLEIBOL1a Catalana (fase permanència) GrupClima AEB Mataró-Prat. Les noies de David Casas juguen a casa contra el Prat, en un partit sense història, ja que les mataronines ja han perdut la categoria. Diumenge 18 de maig a les 10:45 hores al Pavelló Eusebi Millan.FUTBOLPrimera Territorial Cerdanyola- Lloreda. La Cerdanyola rep al Lloreda, un equip que encara té opcions de quedar entre els dos primers, i que ve de guanyar al Cirera per 4 a 2. Diumenge 18 de maig, a les 12 hores al Municipal del Camí del Mig.FUTBOLPrimera Territorial Cirera-Arenys de Mar. El Cirera rep l’Arenys de Mar, un equip que acaba de pujar, i que s’ha convertit en una de les sorpreses de la categoria. Diumenge 18 de maig, a les 12 hores al Municipal de Cirera.

FUTBOL SALAPrimera Estatal Futsal Mataró- Premià Esportiu. Aquesta setmana els homes de David Rivera reben un dels equips que encara estan lluitant per evitar el descens, mentre que els vermells, encara que no s’hi juguen res voldran brindar una victòria als seus seguidors.   Diumenge 18 de maig a les 11:30 hores al pavelló Teresa Maria Roca.FUTBOLTercera Divisió Ricoh Premià- CE Mataró. Vibrant derbi maresmenc per acabar la temporada, amb un Mataró que lluita per intentar eludir les possibles posicions de descens compensat a 1a Catalana, i un Premià que vol esgotar les possibilitats d’acabar en la disputada quarta plaça de play-off, el partit servirà perquè ex-jugadors mataronins s’enfrontin de nou davant el seu ex-equip. Diumenge a les 17h al camp municipal de Premià.BÀSQUETCopa Catalana Femenina Grup Barna- Platges de Mataró. El femení del Platges juga aquesta setmana a Girona amb la necessitat de sumar la victòria per seguir lluitant fins al final per entrar en llocs de promoció d’ascens. Diumenge 18 de maig a les 18 hores a la pista del Grup Barna, a Bercelona.