El Solaris-Mataró primer classificat del Circuit Català de Creuers 2007

El vaixell del Club Vela Mataró assoleix el primer lloc de la divisió de creuers

La Federació Catalana de Vela atorga cada any un guardó al iot més destacat en el Circuit Català de Creuers, una sèrie de competicions puntuables al llarg de tota la temporada. En l’edició d’enguany el rànquing general de iots de creuer es va elaborar en base a la puntuació en un total de catorze regates entre 170 iots classificats. Es tracta d’un guardó a la regularitat durant la temporada de vela de creuer al nostre país, la més llarga i competitiva de tot l’Estat.

El Solaris – Mataró ha assolit el primer lloc de la classificació general per davant dels iots del Club Nàutic d’Arenys de Mar India II – Rentaz de Walter Brandesky i Blouap de Josep Ma Riera. El vaixell mataroní ha aconseguit un total de 55 punts, seguit pels altres dos iots del C.N. Arenys de Mar amb 46 i 45 punts, respectivament, per les victòries en el Trofeu Príncep de Girona (C.V. Blanes), el Trofeu Príncep Felip (C.N. Vilanova) i la Setmana Catalana de Vela (C.N. Torredembarra), el segon lloc a la Regata Barcelona (Port Fòrum) i els dos tercers llocs al Campionat Interclubs (C.N. Arenys de Mar, El Balís, R.C.N. i R.C.M. de Barcelona) i el Gran Premi El Balís (C.N. El Balís).

 

El trofeu que l’acredita com a guanyador li va ser lliurat pel president de la Federació Catalana de Vela, el senyor Segismón Obradors, en el decurs d’un acte celebrat a l’Espai del Mar del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, amb nombrosa participació d’esportistes, tècnics i representats dels clubs de vela catalans.

Amb aquest trofeu, el Solaris – Mataró dels armadors mataronins Ferran Rodríguez i Roser Aliberas, assoleix el reconeixement a una excepcional temporada en que s’ha destacat com un dels vaixells revelació de la flota nacional de creuer. El projecte Solaris – Mataró està patrocinat per l’IMPEM (campanya ‘Mataró ciutat mediterrània’) i l’empresa immobiliària Grup Colomer. També compta amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i les empreses Maresminox, Webhouse, Dícere, Slam i Quantum.

Classificació General Creuers.

1. SOLARIS – MATARÓ (Club Vela Mataró), 55 punts2. INDIA II  –  RENTAZ (Club Nàutic d’Arenys de Mar), 46 punts3. BLOUAP (Club Nàutic d’Arenys de Mar), 45 punts4. AGAFALLAMPS (Club Vela Palamós), 45 punts5. LONE II – BMW (Club Nàutic Port d’Aro), 42 punts

Cometa 3r en el Campionat de Catalunya “a dos”La Federació Catalana de Vela també va atorgar el guardó a la Tripulació de l’embarcació “Cometa” de Xavier Rocas i Quicu Carbonell que aquesta temporada a més d’altres èxits assoliren el 3r lloc en la Campionat de Catalunya de “a dos” les proves puntuables han estat la Regata Port d’Aro- Medes (36 Milles nàutiques) la XXVIII Columbretes - Trofeu Cohimar (68 milles), El Trofeu Alfonso XIII Barcelona-Menorca (130 milles) i per ùltim la Regata Vent de D’Alt (70 milles), Aquesta Embarcació de Club Vela Mataró està patrocinada per Siemens Microteléfono, Edyce, Balsamar, Rocco Line i Varador 2000.