El CN Mataró Quadis bronze a la Copa de la Reina

Les mataronines es van haver de conformar amb el bronze després de perdre 3-1 a semifinals davant el Cartagena

Copa Reina Tennis TaulaAquest passat cap de setmana a la ciutat malaguenya d’Antequera s’ha celebrat la Copa del Rei i la Copa de la Reina de tennis taula on han participat els equips del CN Mataró. L’equip femení del Quadis format per Gàlia Dvorak, Svetlana Bakhtina i Paula Bueno es va penjar la medalla de bronze després de superar, a quarts de final per 3-0 l’Irun Leka Enea i perdre a semifinals 1-3 davant el Cartagena, el vigent campió de lliga. A la final, el Cartagena es va veure sorprès pel Vic i l’equip osonenc va ser qui es va emportar la Copa de la Reina.

En categoria masculina el CN Mataró Quadis no va tenir gens de sort en el sorteig i va quedar enquadrat a la primera fase amb l’actual campió de lliga, el Cajasur Priego. El conjunt mataroní format per Dani Torres, Joan Moregó, Xavier Peral i Yordi Jason Ramos va fer bons els pronòstic i va superar 3-0 el Getafe i el TM Galego, però no va poder fer res davant el campió de lliga i va perdre 3-0 amb el Priego. A la final masculina també hi va haver sorpresa, ja que l’equip andalús del Priergo va perdre la final 3-2 davant l’UCAM Cartagena.

Campionats d’Espanya

A partir d’avui i fins diumenge que ve, a la mateixa localitat d’Antequera, se celebraran els Campionats d’Espanya de tennis taula en diferents categories i modalitats on també hi participaran diversos palistes del CN Mataró. Concretament hi prendran part: Dani Torres, Joan Moregó, Xavier Peral, Yordi Jason Ramos, Paula Bueno, Toni Prados, Jordi Fradera, Cati Zamorano, Blanca Lario i Laia Lario.