Atac estèril del GrupClima davant d'un sòlid Cerdanyola

La primera derrota de la temporada del Mataró al pavelló de Cirera retorna el liderat al Lleida, que no va fallar a Madrid

L’equip més golejador de la categoria, el GrupClima Mataró, es va quedar per primer cop sense marcar aquesta temporada –de fet havia marcat com a mínim dos gols en tots els partits– i va encaixar la primera derrota a Cirera contra un sòlid Cerdanyola. L’equip vallesà venia amb cinc exjugadors del Mataró, entre ells Roger Fernández a la porteria, que va ser un malson per als locals.

Des de l’inici del matx es va veure que seria un partit molt igualat i disputat, ja que les ocasions es succeïen a les dues porteries, però les bones intervencions dels dos porters evitaven que arribessin els gols. Els dos equips demostraven la seva solidesa defensiva, el Cedanyola sovint amb excessiva duresa, però l’equilibri es va trencar amb un xut d’Andrés que va sorprendrea Pere Antón quan acabava d’entrar a la pista (0-1). Abans del descans el porter mataroní va evitar el 0-2 amb una gran intervenció quan Mestres havia marxat sol de contraatac, i després Gonzàlez no va poder aprofitar un penal per empatar el partit.

El Cerdanyola sentencia a l'inici de la segona meitat
Només començar la segona part, el mateix Gonzàlez va enviar una pilota al pal, però poc després es passava del possible empat al 0-2. La fortuna va somriure al Cerdanyola en aquest segon gol, ja que Pere Antón va aturar un xut a Novell i la bola va rebotar en el còs del mateix jugador i va acabar entrant. El partit es va posar molt complicat per als d’Iván Sanz, sobretot veient els problemes que tenien per crear bones situacions d’atac, i a més Rocasalbas va desaprofitar un nou penal poc després. El Mataró ho va provar tot per intentar retallar la diferència, però es va estavellar en Roger i en la sòlida defensa vallesana. Per la seva banda, el Cerdanyola també va disposar d’ocasions clares per endur-se una victòria encara més clara.

GRUPCLIMA MATARÓ 0-2 CERDANYOLA
GrupClima MATARÓ:
Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés, Adam Puig, Iván Acuña i Marc Navarro equip inicial; Roger Arnau, Xavier Gonzàlez i Roger Rocasalbas.
Epson CERDANYOLA: Roger Fernández, Viñas, Ojeda, Baucells i Mestres equip inicial; Andrés (1), Novell (1), Casals i Zanón.
MARCADOR: 14’ Andrés (0-1); 28’ Novell (0-2).
ÀRBITRE: Expósito, va mostrar targeta blava per acumulació a Bartrés, Viñas i Andrés.

Resultats i classificació de la Primera Estatal d'Hoquei Patins