“Tenim nivell d’OK Lliga, mereixem estar a la màxima”

Parlem amb Ivan Sanz, entrenador del GrupClima Mataró

Com valores la temporada?
Fins el moment està sent tot positiu. Estem assolint un nivell de joc bastant bo i l’actitud de l’equip, les ganes de treballar i l’ambient de grup ens fa estar molt satisfets de com estan les coses.

La situació convida a l’optimisme. Tems que l’equip es relaxi?
No. Dins l’equip i el cos tècnic tenim clar que això tant sols ha començat i sabem la dificultat que hi ha en aquesta lliga. Treballem molt fort dia a dia per millorar el nivell de joc, tant col·lectiu com individual. Si li sumes el que ens costa tirar els partits endavant es veu que no hi ha excés de confiança.

Què ha canviat perquè l’equip sembli disparat vers l’ascens?
Hem fet una plantilla molt equilibrada i amb jugadors amb molt bon ambient de treball. Són joves i amb ganes de millorar. Hi ha una gran intensitat als entrenaments i això repercuteix als partits. La qualitat i l’actitud ambiciosa de la plantilla ens duu a aquest bon moment.

Creus que hi ha potencial per, si es puja, consolidar-se a l’OK Lliga?
És una pregunta difícil. El grup que hi ha té nivell d’OK Lliga però és aventurat dir si ens consolidaríem perquè també són molt joves. A nivell de club i de treball de cantera mereixem estar a la màxima divisió.

Què demanaries a l’afició?
El seu paper és clau perquè fa donar un plus al jugador. El que jo diria als aficionats és que vinguin, que animin, que gaudiran amb el joc de l’equip i que, a més, molts jugadors són del club de tota la vida, per la qual cosa la comunió afició-equip ha de ser total.