El GrupClima Mataró torna de Galícia amb tres punts molt treballats

El Corunya va intentar imposar el seu joc dur però finalment els homes d'Iván Sanz van fer valer la seva qualitat per endur-se la victòria

El GrupClima Mataró va tornar de Galícia amb els tres punts sota el braç però va haver de treballar de valent per acabar superant al Corunya, en un partit molt complicat. L’equip local va arribar a posar-se per davant en el marcador amb un joc molt dur, però els mataronins van acabar capgirant el resultat demostrant la seva superioritat i dominant el partit.

El Mataró va avançar-se amb un gol de Navarro, que va agafar el rebot d’un xut de Bartrés per fer pujar el 0-1 al marcador. Tres minuts abans del descans, una bola a l’interior de l’àrea mataronina la va aprofitar Fariza per igualar de nou el resultat. Abans del descans Rocasalbas va enviar una bola al pal que hara tornat a avançar al seu equip, però finalment van marxar als vestidors amb l’empat que reflectia la igualtat que es veia a la pista.

Als minuts finals, control mataroní
A la represa es va seguir veient molt d’equilibri, però van ser els locals que van trencar l’empat amb un contracop de Fernández (2-1). Bartrés va fallar un penal poc després, però els d’Iván Sanz no es van rendir i van igualar de nou el marcador amb un gol de falta directa de Xavier Gonzàlez (2-2) a falta de poc més de deu minuts pel final.

A partir d’aquest moment el Mataró va controlar totalment el partit, posant-se per davant dos minuts més tard amb un contracop de Puig que va superar a Domínguez amb una bola rasa (2-3). Trenta segons més tard Navarro deixava el partit sentenciat culminanant un nou contraatac amb un bon xut alt (2-4). L’equip gallec va intentar reaccionar amb una pressió molt dura a tota la pista, però no van aconseguir res, ja que els visitants van saber mantenir el control i es van fer amb una important victòria per no perdre la pista al liderat.

CORUNYA 2-4 GRUPCLIMA MATARÓ
CORUNYA: Domínguez, Sobral, Fariza (1), Fernández (1) i Rey equip inicial; Marcos i Ferro.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Jordi Bartrés, Adam Puig (1) i Marc Navarro (2) equip inicial; Roger Rocasalbas, Iván Acuña i Xavier Gonzàlez (1).
MARCADOR: 16’ NAVARRO (1-0); 22’ Fariza (1-1); 38’ Fernández (2-1); 40’ XAVIER GONZÀLEZ de falta directa (2-2); 42’ PUIG (2-3); 43’ NAVARRO (2-4).
ÀRBITRE: Martínez, va mostrar targeta blava directa a Ferro, vermella per acumulació a Sobral i blava per acumulació a Fariza.