Superioritat clara del GrupClima Mataró davant del Sant Feliu

Cinquena victòria consecutiva dels homes d'Iván Sanz, que aquesta temporada avançen amb pas ferm cap a l'ascens

El GrupClima Mataró va sumar la seva cinquena victòria consecutiva amb comoditat i demostrant la seva superioritat davant del Sant Feliu. Amb aquest triomf el conjunt mataroní és a només un punt del liderat, ja que el Lleida va empatar a la pista del Coruña, tot i haver jugat un partit menys que l’equip del Segrià. Sembla ser que aquesta temporada Iván Sanz ha trobat el bon camí cap a la OK Lliga.

El Mataró va encarrilar bé el partit des de l’inici, ja que Arnau va marcar el primer gol local al minut quatre de joc, amb una bona mitja volta dins l’àrea visitant. Al minut set Acuña va errar un penal que hauria suposat el 2-0, però va acabar arribant vuit minuts més tard amb un gol de Navarro, i amb aquest resultat s’arribava al descans. El Sant Feliu va tenir algunes ocasions durant la primera meitat, però la bona actuació de Pere Antón va evitar el gol visitant.

A la represa es materialitza la golejada
Les primeres oportunitats de la segona meitat van ser per al conjunt visitant, que va enviar una pilota al pal i va fallar un penal, però els homes d’Iván Sanz van recuperar la iniciativa i després d’una bola al pal de Navarro, arribava el 3-0 al marcar Bartrés culminant un contracop trenat amb Arnau. El mateix Bartrés va marcar el 4-0 amb un fort xut de fora l’àrea, després d’una gran jugada personal. Llargues va marcar el gol de l’honor del Sant Feliu després del servei de centre (4-1).

Acuña no es va voler quedar sense participar en la golejada del seu equip, i primer amb un xut ras i a poc més d’un minut pel final al culminar un gran contraatac del seu equip, a passada de Navarro, va arrodonir la contundent victòria mataronina. Aquest divendres tenen la oportunitat de posar-se líders si guanyen a la pista del Vila-seca, en un dels dos partits que tenen pendents.

GRUPCLIMA MATARÓ 6 - 1 SANT FELIU
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Jordi Bartrés, Iván Acuña i Marc Navarro equip inicial; Xavier Gonzàlez i Adam Puig.
SANT FELIU: Baget, Lupión, Vila, Cussó i Llargues (1) equip inicial; Casabayo, Cañadas, Altayo i Sabata.
MARCADOR: 4’ ARNAU (1-0); 15’ NAVARRO (2-0); 37’ BARTRÉS (3-0); 41’ BARTRÉS (4-0); 42’ Llargues (4-1); 43’ ACUÑA (5-1); 49’ ACUÑA (6-1).
ÀRBITRE: Coll, va mostrar targeta blava per acumulació a Bartrés del Mataró i a Vila i Cusssó del Sant Feliu.