El GrupClima supera l’agressivitat madrilenya

El GrupClima Mataró va obtenir una treballada victòria a Alcobendas que el manté en zona d’ascens

El GrupClima Mataró va imposar la seva qualitat a l’agressivitat de l’Alcobendas, sumant tres punts molt importants que el mantenen en la zona d’ascens tot i tenir dos partits pendents. Els mataronistes van demostrar la seva superioritat de principi a fi, però la duresa del conjunt local els va permetre mantenir-se dins del partit fins al final. Aquesta és la quarta victòria consecutiva dels homes d’Iván Sanz.

El Mataró va sortir molt fort i als dinou minuts ja havia fet pujar un clar 0-3 al marcador. El primer gol va arribar després d’una combinació entre Bartrés i Puig que aquest darrer va fer arribar al fons de la xarxa. Sis minuts més tard Rocasalbas va trenar una gran jugada personal i va assistir a Navarro perque marqués el segon. El tercer el va marcar Acuña al rematar un contracop protagonitzat per Arnau.

Reacció local amb duresa i agressivitat
Quan Cairo va marcar el 1-3 un minut més tard van començar a canviar les coses, ja que l’equip madrileny va començar a pressionar a tota la pista amb una duresa que sovint fregava l’agressió. Tot i això, Acuña va marcar el 1-4 al transformar un penal comès sobre Bartrés, poc després. A falta d’onze segons pel descans, Louro va marcar el 2-4 després d’una errada defensiva visitant.

A la represa l’Alcobendas va seguir jugant amb una duresa desmesurada, que l’àrbitre en cap moment va saber tallar, i això ho va aprofitar per marcar el 3-4 al minut 34. Els d’Iván Sanz van saber aguantar la pressió del rival i l’ambient hostil en contra i dos minuts més tard Gonzàlez marcava un gol balsàmic per al seu equip després d’una falta servida ràpidament per Arnau (3-5). A falta de 48 segons un xut llunyà de Montoro va suposar el 4-5 al rebotar en Navarro i despistar a Pere Antón, però el Mataró va poder mantenir el resultat per endur-se la victòria.

ALCOBENDAS 4 - 5 GRUPCLIMA
ALCOBENDAS: Salvador, Jiménez, Durán, Sanz i Barreiro equip inicial; Montoro (1), López, Louro (2) i Cairo (1).
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés, Adam Puig (1), Marc Navarro (1) i Xavier Gonzàlez (1) equip inicial; Roger Rocasalbas, Iván Acuña (2) i Roger Arnau.
MARCADOR: 10’ PUIG (0-1); 9’ NAVARRO (0-2); 19’ ACUÑA (0-3); 20’ Cairo (1-3); 22’ ACUÑA (1-4); 24’ Louro (2-4); 34’ Louro (3-4); 36’ GONZÀLEZ (3-5); 49’ Montoro (4-5).
ÀRBITRE: Crespo, va mostrar targeta blava per acumulació a Rocasalbas, González i Puig; i targeta blava directa a López.