El GrupClima, amb dificultats però ja és segon

El porter visitant i els pals van evitar una nova golejada dels d'Iván Sanz

El GrupClima Mataró va sumar tres punts més a casa que no es podien escapar davant d’un dels equips de la part baixa, el Mieres asturià, però va tenir més problemes dels previstos per acabar de sentenciar el partit. L’encert de cara a porteria dels locals no va ser el mateix d’altres partits, ja que tot i les nombroses ocasions de les que van disposar van marcar tres gols, però es van mostrar molt superiors al rival.

L’inici del matx semblava presagiar un nou festival golejador, ja que al minut tres, Acuña rematava al fons de la xarxa una bola aixecada per Xavi Gonzàlez, en un ràpid contracop. Però el segon gol no arribava, ja que el domini local no es podia materialitzar, tot i disposar fins i tot d’una falta directa i d’un penal. Les ocasions arribaven sobretor a partir de xuts llunyans, ja que la defensa del Mieres estava molt ben ajustada, i els asturians fins i tot van crear perill sortint al contraatac, però al descans es va arrribar amb el 1-0.

No es sentencia fins a la recta final
A la represa els homes d’Iván Sanz van continuar dominant el matx, però sense encert de cara a porteria, i els asturians seguien arribant amb perill a la porteria local sortint al contracop, fent patir per la victòria al Mataró. No va ser fins al minut tretze de la segona meitat que van poder respirar tranquils, quan un potentíssim xut de Rocasalbas, des del seu propi camp, va sorprendre al porter del Mieres i va acabar entrant a la seva porteria després d’uns rebots. Els mataronistes van seguir creant ocasions clares de gol, i a falta de sis minuts arribava la sentència definitiva amb un fort xut de fora l’àrea del mateix Rocasalbas. El Mataró podria haver golejat al seu rival, però entre els pals –fins a vuit en aquesta segona meitat– i el porter asturià, que va fer molt bones intervencions en ocasions de gol claríssimes, van evitar-ho

GRUPCLIMA MATARÓ 3 - 0 MIERES
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Iván Acuña (1), Marc Navarro, Xavier Gonzàlez i Roger Rocasalbas (2) equip inicial; Roger Arnau, Jordi Bartrés i Adam Puig.
MIERES: Martínez, De La Rosa, Alonso, César i Juan Carlos equip inicial; García, Juanín i Rodrigo.
MARCADOR: 3’ ACUÑA (1-0); 38’ ROCASALBAS (2-0); 44’ ROCASALBAS (3-0).
ÀRBITRE: Crespo.