El GrupClima no té pietat d’un Pilar molt dèbil

L’equip madrileny no va ser rival per als d’Iván Sanz, que van arrasar

El GrupClima Mataró va demostrar, en el seu desplaçament a Madrid, que hi ha equips d’aquesta categoria que no tenen prou nivell per jugar-hi, ja que no van trobar oposició en l’equip local. Tot el matx va ser un atac i gol dels mataronistes, que se’l van prendre amb la seriositat que calia tot i que de seguida van veure que ho tindrien fàcil per endur-se els tres punts.

Al minut tres Bartrés marcava el primer gol del Mataró, però els locals van fer pujar un efímer 1-1 al marcador un minut més tard. Arnau tornava a posar al seu equip per davant al minut sis, i al set Rocasalbas marcava el 1-3 que deixava ben clar que el partit només tindria un clar dominador. Després del 1-4 de Gonzàlez, els madrilenys marcaven el seu segon gol (2-4), però abans del descans van arribar dos gols més –Puig i Acuña– dels visitants que esvaïen tots els dubtes (2-6).

El festival golejador va continuar a la represa
Navarro, Gonzàlez, Acuña per partida doble i novament Bartrés van encarregar-se d’arrodonir una golejada que encara podria haver estat molt més escandalosa, ja que el porter local va firmar una bona actuació, amb un gran nombre d’aturades Els homes d’Iván Sanz es confirmen com l’equip més golejador de la categoria amb 41 gols a favor, seguits de molt lluny pels 28 gols del Girona i del Sitges.

PILAR DE MADRID 2 - 11 GRUPCLIMA MATARÓ
STA. MARÍA DEL PILAR: Álvarez, Martínez (1), López (1), Rubí i Pérez equip inicial; Vázquez, De Andrés, Díaz i Labrador.
GrupClima MATARÓ: Luzón, Roger Arnau (1), Jordi Bartrés (2), Xavier Gonzàlez (2) i Roger Rocasalbas (1) equip inicial; Iván Acuña (3), Adam Puig (1), Orhi Labiano i Marc Navarro (1).
MARCADOR: 3’ BARTRÉS (0-1); 4’ Martínez (1-1); 6’ ARNAU (1-2); 7’ ROCASALBAS (1-3); 12’ GONZÀLEZ (1-4); 13’ López (2-4); 23’ PUIG (2-5); 25’ ACUÑA (2-6); 31’ NAVARRO (2-7); 35’ GONZÀLEZ (2-8); 36’ ACUÑA (2-9); 46’ BARTRÉS (2-10); 49’ ACUÑA (2-11).
ÀRBITRE: Villar, va mostrar targeta blava a Pérez.