El GrupClima Mataró amb pas ferm a casa

Els maresmencs es van desfer amb comoditat del Raspeig (7-4)

El GrupClima segueix demostrant que aquest any ha de ser molt complicat guanyar al pavelló de Cirera, amb una nova golejada davant del Raspeig alacantí. Des de bon començament van agafar una còmoda renda en el marcador i en cap moment van arribar a patir pels tres punts en joc.

L’inici de partit va ser molt plàcid per als locals, ja que al minut quinze el marcador ja reflectia un 4-0 que deixava ben clar que el Mataró dominava a plaer i arribava amb facilitat a la porteria visitant, El primer gol va ser molt matiner, als dos minuts, d’Acuña. Però és que quatre minuts més tard, Arnau amb un xut llunyà firmava el segon, Navarro al cap de set minuts marcava el tercer i Gonzàlez feia pujar el 4-0 a l’electrònic dos minuts més tard. Tot i que Parras va marcar pels visitants el 4-1 dos minuts abans del descans, aprofitant un moment de confusió en que semblava haver xiulat l’àrbitre però va continuar la jugada, els locals no mostraven símptomes de debilitat.

Adiministren la renda a la represa
Daumal va posar una mica d’emoció al matx en marcar el 4-2 a la represa, obrint la porta a la reacció del Raspeig, que va crear més perill en aquests primers minuts de la segona meitat. Però dos gols consecutius del GrupClima, un d’Arnau, en culminar un bon contraatac, i un de Gonzàlez de falta directa, van suposar la sentència (6-2) i deixaven ben clar qui era el dominador del partit. Bartrés encara va ampliar l’avantatge en marcar el 7-2, i els dos gols de López, un des de molt lluny, a la recta final, només van servir per maquillar una mica el resultat (7-4).