Debilitat defensiva a Astúries

A la represa havien de remuntar un 3-0 i tot i la millora no ho van aconseguir

El GrupClima Mataró no va poder endur-se els tres punts de Grado en un partit en el que va faltar intensitat defensiva per tal de posar més problemes a l’Areces. La segona meitat va estar dominada pels homes d’Iván Sanz, però els locals, amb tres gols de renda, no van arriscar gens i tancats en defensa van impedir la reacció visitant.

La primera meitat dels mataronistes va ser molt fluixa, ja que van estar massa tous en defensa i van donar massa facilitats a l’Areces. Els dos primers gols locals van arribar per badades defensives en no saber treure les boles aturades per Pere Antón, mentre que en el tercer va faltar contundència, i l’Areces va poder marxar al descans amb el 3-0 favorable que deixava el partit molt complicat.

Domini estèril a la represa
A la segona meitat el Mataró va dominar totalment el joc, amb l’equip asturià tancat en defensa i sense prendre riscos innecessaris. La porteria local estava assetjada, però sempre amb xuts llunyans que no arribaven al fons de la xarxa. Puig va aprofitar el rebuig d’un d’aquests xuts per marcar el primer gol del seu equip als set minuts de la represa, i el GrupClima va seguir intentant retallar més el seu desavantatge. Una falta molt clara no xiulada per l’àrbitre va acabar amb el quart gol asturià al contracop, deixant el partit gairebé sentenciat.

El conjunt local es va saber defensar bé i els intents mataronistes per penetrar la seva muralla no van donar els seus fruits fins als darrers minuts, quan Navarro va marcar el 4-2 sense gaire més temps per intentar com a mínim la igualada. Finalment, els tres punts es van quedar a Grado ja que el Mataró no va estar a l’alçada del que s’esperava.

ARECES: Castro, Josep Abella, David Abella, Raigoso i Ortega equip inicial; Coto i Miranda.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Jordi Bartrés, Marc Navarro (1) i Roger Rocasalbas equip inicial; Iván Acuña, Adam Puig (1) i Xavier Gonzàlez.
MARCADOR: 13’ Raigoso (1-0); 16’ Josep Abella (2-0); 20’ David Abella (3-0); 32’ PUIG (3-1); 36’ Coto (4-1); 49’ NAVARRO (4-2).
ÀRBITRE: Crespo, va mostrar targeta blava per acumulació a Raigoso de l'Areces i a Xavi Gonzàlez i Acuña del Mataró.