Golejada enganyosa del GrupClima

El San Antonio va tenir ocasions a la segona part per marcar el 2-1, però al final es va endur un sac de gols

El GrupClima Mataró va sumar tres punts més a Cirera en superar al San Antonio de Pamplona amb una àmplia golejada. Però el resultat és enganyós, ja que fins al minut 45 de joc el resultat era de 2-0 i els visitants van tenir opcions d’acostar-se en el marcador. Va ser en els darrers sis minuts de joc que va arribar el festival golejador mataroní, en un partit més complicat del que sembla veient el marcador final.

A la primera meitat els homes d’Iván Sanz van estar més segurs que el seu rival i dominaven el joc, arribant al descans amb el 2-0 a favor gràcies a dos gols consecutius de Rocasalbas. Tot i això ja es va poder veure un San Antonio que no es tancava i que arriscava en defensa, pressionant i intentant robar pilotes per sortir al contracop amb molta velocitat.

Després de patir, arriben els gols
A la segona meitat els navarresos van crear més perill a la porteria local gràcies als seus contraatacs, fent córrer molt als mataronistes per evitar el gol visitant. Als dos minuts de la represa van disposar d’un penal per marcar el 2-1, però Pere Antón el va poder aturar. Quan faltaven poc menys de sis minuts pel final, el San Antonio va tenir una falta directa a favor que Jurado va enviar fora, i vuit segons més tard va arribar el penal que donava la tranquil.litat al Mataró. Acuña, cada cop més segur en aquests llançaments, va marcar el 3-0 i va deixar el partit sentenciat. A partir d’aquest gol, el San Antonio va abaixar els braços i es va rendir a la superioritat del Mataró, que va marcar quatre gols més en cinc minuts: dos més d’Acuña, un més de Rocasalbas i un de Xavi Gonzàlez just abans del final del matx.

GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Rocasalbas (3), Jordi Bartrés, Marc Navarro i Iván Acuña (3) equip inicial; Roger Arnau, Adam Puig i Xavier Gonzàlez (1).
SAN ANTONIO: Higón, Arroyo, Jurado, Ortells i Andrade equip inicial; Dantas i Pablo.
MARCADOR: 16’ ROCASALBAS (1-0); 17’ ROCASALBAS (2-0); 45’ ACUÑA de penal (3-0); 46’ ACUÑA (4-0); 49’ ROCASALBAS (5-0); 49’ ACUÑA (6-0); 50’ XAVI GONZÀLEZ (7-0).
ÀRBITRE: Martínez va mostrar targeta blava directa a Navarro del Mataró i blava per acumulació a Bartrés del Mataró i a Andrade del San Antonio.