El GrupClima encaixa la primera derrota

Els mataronins no van saber administrar una renda de dos gols davant del Sitges (3-2)

El GrupClima Mataró va tornar a marxar escaldat de Sitges al veure com els remuntaven un 0-2 a la segona meitat, després de dominar amb autoritat el joc durant la primera meitat. Fins a 16 vegades van xutar a porta els visitants durant la primera meitat, però només van poder marcar un gol i a la segona meitat ho van pagar car, ja que no van poder respondre a la reacció local.
Des del primer moment el GrupClima va portar la iniciativa, posant setge a la porteria del Sitges i disposant de nombroses ocasions clares de gol. Marc Navarro va poder inagurar el marcador en el minut 16 de joc, però es podria haver arribat al descans amb cinc o sis gols de renda mentre que el marcador només reflectia el 0-1.

Remuntada local a la segona meitat
Tot i això, els homes d’Iván Sanz van sortir bé a la represa i Acuña va fer pujar el 0-2 al marcador, posant-li tot de cara al Mataró. Però un minut més tard l’àrbitre es va treure de la butxaca una falta directa molt rigurosa que va convertir amb encert Montserrat, ficant al Sitges en el partit. A partir d’aquell moment els visitants es van desconcentrar i van perdre el control del joc, i a falta de set minuts pel final Castel empatava el matx en una jugada afortunada. El Mataró no va poder ni tan sols conservar aquest punt, perdent la imbatibilitat, ja que després d’una errada defensiva va arribar el 3-2 definitiu de l’estic de Montserrat.

CP SITGES: Domenech, Navarrete, Pena, Montserrat (2) i Pérez equip inicial; Castel (1), Òscar Ruiz i Xavi Ruiz.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Jordi Bartrés,
Marc Navarro (1) i Xavi Gonzàlez equip inicial; Adam Puig, Iván Acuña (1) i Roger Rocasalbas.
MARCADOR: 16’ NAVARRO (0-1); 31’ ACUÑA (0-2); 32’ Montserrat de falta directa (1-2); 43’ Castel (2-2); 47’ Montserrat (3-2).
ÀRBITRE: Alonso, va mostrar vermella per acumulació a Gonzàlez del Mataró, blava a Navarrete i Castel.