Tres punts de prestigi del GrupClima

El Vigo, un altre dels favorits per l’ascens, es va veure superat pel bon joc mataroní

Partit d’alt nivell el que es va poder veure al Pavelló de Cirera, que podria haver estat d’OK Lliga, i que es va endur el GrupClima Mataró al superar a un Vigo que no ho va posar gens fàcil. La duresa de l’equip visitant, que a més es va avançar en el marcador, va obligar als homes d’Iván Sanz a desplegar el su millor joc i donar-ho tot per acabar sumant tres punts molt valuosos.

Les primeres ocasions clares del matx van ser pel Mataró, que no va poder aprofitar una falta directa per obrir el marcador. El joc visitant es va anar endurint amb els minuts, i Brandoni va marcar el primer gol del partit rematant una bola que s’havia elevat ell mateix. Pere Antón va aturar una falta directa visitant i tot seguit Acuña va convertir un penal sorprenent al porter visitant amb un xut ràpid, ras i molt potent. Amb el partit igualat a un gol es va arribar al descans, tot i que podria haver caigut algún altre gol per qualsevol de les dues bandes.

Més emoció a la segona meitat
A la represa els gols van arribar molt més de pressa i en poc més de tres minuts ja n’havien pujat tres més al marcador. El primer de Xavi Gonzàlez, que va culminar un contracop local amb un bon xut de fora l’àrea per alt, posant per davant al seu equip per primera vegada (2-1). L’alegria no va durar gaire ja que Galvani, 18 segons més tard, va aprofitar un rebot per tornar a igualar el marcador. Però va haver de passar poc més de mig minut perque el GrupClima es tornés a posar per davant, gràcies a un gol de Navarro, després d’una bona jugada personal (3-2).

El Vigo no es va rendir i va empatar de nou el matx després d’un contraatac ben finalitzat per Cortijo (3-3). Però l’equip que estava jugant millor, tot i ser un partit molt equilibrat, era el Mataró, i a deu minuts del final es va fer justícia amb un nou gol de Navarro, que va aprofitar un rebot després d’una bona jugada de contraatac del seu equip (4-3). La recta final, tot i el domini local, va ser molt tensa, amb emoció fins al final, però els mataronistes van aguantar molt bé el resultat favorable, rebutjant alguna jugada compromesa i amb alguna ocasió per ampliar la seva renda.

GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Jordi Bartrés, Roger Rocasalbas i Xavi Gonzàlez (1) equip inicial; Adam Puig, Iván Acuña (1) i Marc Navarro (2).
VIGO: Balagué, Sánchez, Ortega, Brandoni (1) i I. González equip inicial; Cortijo (1), Escudero, Galvani (1) i Sama.
MARCADOR: 10’ Brandoni (0-1); 15’ ACUÑA de penal (1-1); 28’ XAVI GONZÀLEZ (2-1); 28’ Galvani (2-2); 29’ NAVARRO (3-2); 34’ Cortijo (3-3); 40’ NAVARRO (4-3).
ÀRBITRE: Rubio, va mostrar blava directa a Sánchez i I. González del Vigo; blava per acumulació a Escudero i Sama del Vigo, i a Rocasalbas del Mataró.