El GrupClima Mataró debuta amb golejada a Sevilla (0-8)

Els homes de Sanz no van tenir pietat d’un Macarena sense professionals

Immillorable inici de la competició de Primera Estatal per part del GrupClima Mataró, que no va tenir pietat d’un Macarena que pràcticament va jugar amb el seu segon equip i va marcar-li una vuitena de gols a domicili, obtenint els tres punts de forma molt plàcida. Els quatre jugadors professionals de l’equip sevillà es van negar a jugar per problemes econòmics amb el club, i l’únic professional que va alinear va ser el porter de la selecció xilena.

El Macarena va sortir amb un quadre molt tancat que obligava als mataronins a provar sort des de lluny, confiant en el seu porter xilè, que va tenir una bona actuació tot i la golejada. Tot i això Bartrés va obrir la muralla local i gràcies als seus gols els visitants van marxar al descans amb dos gols de renda (0-2).

El contraatac, una de les claus
A la segona meitat els homes d’Iván Sanz van haver d’apretar més per intentar robar pilotes i sortir al contracop, ja que era la manera més fàcil de marcar, i d’aquesta manera es va gestar la golejada. Un gol d’Arnau, dos d’Acuña, dos més de Gonzàlez i un de Rocasalbas van arrodonir una victòria plàcida del GrupClima Mataró amb la que presenten la seva candidatura a l’ascens a la OK Lliga. El tècnic visitant es va poder permetre rotar al màxim la banqueta del seu equip pensant ja en els propers compromisos.

MACARENA: Rodrigo, Gayón, Fernández, Raimundo, Baena i González.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau (1), Jordi Bartrés (2), Roger Rocasalbas (1) i Iván Acuña (2) equip inicial; Adam Puig, Marc Navarro, Xavi Gonzàlez (2) i Orhi Labiano.
MARCADOR: 6’ BARTRÉS (0-1); 7’ BARTRÉS (0-2); 32’ ARNAU (0-3); 33’ ACUÑA (0-4); 37’ ACUÑA de penal (0-5); 41’ XAVI GONZÀLEZ (0-6); 42’ XAVI GONZÀLEZ (0-7); 49’ ROCASALBAS (0-8).
ÀRBITRE: Rodríguez.