El Grupclima buscarà l’ascens a l’OK lliga per quarta vegada consecutiva

L’equip inicia la competició entre el grup de favorits juntament amb Vigo, Areces i Alcobendas

  • Divendres, 30 Setembre 2005 02:00
Aquest cap de setmana s’inicia la 1a Categoria Estatal d’hoquei patins amb el desplaçament de GrupClima Mataró fins a Sevilla per enfrontar-se al Macarena, un equip davant del qual la temporada passada es va obtenir una contundent victòria per 2-8, que evidentment ja se signaria ara mateix, per tal de començar amb bon peu el camí que ha de portar a la consecució de l’objectiu que s’ha fixat l’equip mataroní, que és el que s’ha escapat pels pèls en les tres darreres temporades.

Hi ha sis equips nous, tres que han baixat de l’OK Lliga i que són Lleida Llista Blava, Vigo i Vila-seca, reemplaçats a la màxima categoria per Tordera, Vilafranca i Oviedo, i tres que han pujat, que són Pilaristas de Madrid, Girona i Coruña que substitueixen els tres que van baixar (Ceé, Centro Asturiano i Reus Ploms).

Sembla ser que el Vigo s’ha reforçat per recuperar ràpidament la categoria perduda i serà un dels màxims rivals de l’equip mataroní. Els altres dos equips que han baixat han hagut de refer completament el seu equip i són una incògnita, i altres rivals perillosos sembla que poden ser Areces, Sitges i Alcobendas.

Els tres darrers intents
Com ja hem dit CH Mataró ha fregat l’ascens en les tres darreres temporades. Recordem com van acabar les classificacions, que com se sap, donen l’ascens als tres primers classificats: Temporada 2002-2003: Vila-seca 71, Cibeles Oviedo 64, Tordera 63, ESTRUCAD MATARÓ 60, Cerdanyola 57, Alcodiam 48...Temporada 2003-2004 Maçanet 70, Alcodiam 70, Macarena (va acabar venent la seva plaça al Vigo) 62, GRUPCLIMA MATARÓ 61, Vigo 54, Vilafranca 51,...Temporada 2004-2005: Vilafranca 69, Oviedo 63, Tordera 61, GRUPCLIMA MATARÓ 60, Cerdanyola 58, Sant Feliu Codines 52,...

La plantilla de GrupClima Mataró
L’entrenador serà una temporada més Ivan Sanz, un tècnic que pràcticament és com si fos de la casa ja que va començar a les categories de base de la pròpia entitat. A les seves ordres tindrà aquests jugadors:

Porters: Pere Anton Martínez i Marcel Luzón (Voltregà). Defenses: Roger Arnau, Adam Puig, Marc Navarro (Cerdanyola), Roger Rocasalbas (Cerdanyola) i Orhi Labiano (San Antonio Pamplona). Davanters: Xavi Gonzàlez (capità), Jordi Bartrés i Iván Acuña.

Victòria a Girona en el darrer assaig
GrupClima ha fet una magnífica pretemporada amb victòria a Sant Sadurní davant del Noia i amb empats davant Voltregà i Lloret, tots ells equips de l’OK Lliga, i la va tancar el passat dissabte amb victòria a Girona per 0-4, davant d’un equip de la 1a categoria estatal, que no va ser rival per a l’equip d’Ivan Sanz, que està demostrant una gran fortalesa defensiva, i que en aquesta ocasió va venir acompanyada per l’encert golejador d’un inspirat Jordi Bartrés, autor dels quatre gols del partit.