Ivan Sanz: “El lloc del Mataró és a l'OK Lliga”

Parlem amb l’entrenador del GrupClima Mataró

Com veus l’equip a l’inici de la lliga? Molt bé. Hem fet un bona pretemporada treballant a bon ritme, assolint els nostres objectius i aquesta setmana comencem la competició en molt bones condicions.

En què ha canviat l’equip? Respecte a la segona part de la temporada passada no molt. El sistema de joc serà bastant similar i cinc jugadors de pista i el porter es mantenen. Les dues incorporacions de Rocasalves i Navarro ens donen més variants de joc i qualitat i equilibri per l’equip, sobretot a nivell defensiu.

Hi ha més possibilitats de pujar aquest any? Crec que la plantilla és millor que la de l’any passat. Tenim més qualitat d’equip, més compensats i tenim opcions reals d’assolir l’ascens. Però serà molt difícil, hi ha molts equips a la georgrafia espanyola hi han set o vuit equips amb possibilitatys de pujar. Serà un camí llarg i difícil, però crec que si fem les coses bé tindrem opcions. les nostra feina serà esgotar al màxim aquestes opcions.

Quins equips seran els rivals a la lliga? El principal favorit és el Vigo. Després Vilaseca i Lleida que han baixat d'OK Lliga, el Cerdanyola, el Sitges, el GEiEG de Girona, un habitual de la competició, o l’Areces i l’Alcobendas de fora de Catalunya. Tots podem estar a dalt i dependrà de qui millor treballi, i també de la sort que tingui cadascú.

El lloc del Mataró és a l’OK Lliga? Sí. En aquest club portem un treball molt important dels entre els darrers vuit o deu anys pel que fa a estructura de club, a nivell d’equips base, entrenadors i treball de cantera ens meresquem un lloc per l’OK Lliga, per la que estem del tot capacitats.