Bones sensacions del GrupClima Mataró

El CH Mataró continua preparant la temporada amb el cap en l'ascens

L’equip sènior masculí del GrupClima Mataró continua preparant la seva participació a la 1a categoria Estatal que comença el proper dia 2 d’octubre, on buscarà l’ascens a l’OK Lliga que per ben poc s’ha anat escapant de forma consecutiva les tres darreres temporades.

I durant la passada setmana l’equip d’Ivan Sanz va donar mostres d’una gran preparació que dóna moltes esperances. El dimarts es va jugar a la pista del Noia, equip de l’OK Lliga, i es va aconseguir un sensacional triomf per 0-4 davant d’un equip que va jugar al màxim preparant el seu debut a la màxima categoria que s’havia de produir pocs dies després. El contracop mataroní es va mostrar letal i no va donar opció a l’equip de l’Anoia. L’endemà es va jugar al Pavelló de Cirera davant del Lloret, també d’OK Lliga, i es va empatar a un gol, després d’un magnífic partit en l’aspecte defensiu.

Finalment el dissabte en la jornada de presentació de tots els equips de l’entitat i després de fer la “foto de família” de rigor, el GrupClima Mataró va derrotar el US Villef de París per un contundent 13-2, després d’una segona part en la qual el rival va desaparèixer de la pista davant l’allau de joc local.

Per tant les sensacions són molt bones de cara a la nova temporada en la qual tothom espera que per fi es produeixi el retorn a la màxima categoria estatal.