El Grupclima Mataró empata davant el Voltregà en el trofeu Jaume Parera

L’anècdota del torneig va ser la no presentació de l’àrbitre

El passat cap de setmana es va disputar al Pavelló de Cirera el Trofeu Jaume Parera, tot una autèntica festa de l’hoquei sobre patins de la nostra ciutat en la qual es recorda el que durant més d’un quart de segle va ser president del club. El punt culminant de dos dies d’hoquei sobre patins va ser l’enfrontament entre el GrupClima Mataró i el Voltregà de l’OK Lliga jugat el dissabte al vespre. Lamentablement va haver-hi un fet que va perjudicar l’espectacle ja que la Federació no va enviar àrbitre per aquest partit quan havia estat sol·licitat des del mes de juliol, i després d’uns moments d’espera va ser un entrenador d’un equip forani que havia vingut d’espectador el que va col·laborar arbitrant el partit, que degut al retard es va jugar a rellotge corregut.

Va ser un bon partit en el qual l’equip local va plantar cara en tot moment a un equip de la màxima categoria estatal i va acabar amb empat a tres gols, amb l’equip local sempre a remolc en el marcador. L’equip visitant es va avançar mitjançant Cassalí, per empatar Rocasalbas amb un gran gol. Després Rodríguez va avançar el Voltregà de penal i Xavi Gonzàlez va tornar a empatar i Plaza va posar el 2-3 poc abans del descans. A la represa només va haver-hi un gol, el marcat pel golejador local Xavi Gonzàlez, que va servir per establir el definitiu empat al marcador.

GrupClima Mataró: Pere Anton i Luzon porters, Arnau, Xavi Gonzàlez, Bartrés, Navarro, Puig, Rocasalbas, Valls i Orhi. Voltregà: Torelló, Plaza, Rodríguez, Vilaró, Cassalí i Dani.

Dissabte presentació de tots els equips de la entitat
Dissabte dia 17 de setembre a les 22 hores de la nit hi ha previst un partit internacional contra un equip francès. I mitja hora abans es farà la presentació de tots els equips de l’entitat amb la tradicional foto de família. Recordem que la lliga de 1a Estatal s’inicia el dia 2 d’octubre amb desplaçament a Sevilla per enfrontar-se al Macarena.


Resultats del memorial jaume Perera:
1a Catalana: CH Mataró - Sant Celoni 4-2. 2a Catalana: CH Mataró - Vilassar 8-1. Sénior Femení: CH Mataró - Voltregà 1-4. Femení B: CH Mataró - Sfèrìc Terrassa 2-3.

Guanyadors de la resta de categories:
Benjamí A: CE Noia. Benjamí B: CE Noia. Aleví: CE Noia. Infantil A: CE Noia. Infantil B: CH Mataró. Juvenil: CH Mataró. Júnior A: CH Mataró - Barcelona 2-2. Júnior B: CH Mataró. Júnior C: CH Mataró.