El sènior femení del GrupClima es reforça per aspirar a tot

El masculí ja coneix el calendari per la propera temporada, començant a Vigo

La novetat més destacada de la nova temporada al club de l'hoquei mataroní és el reforç de l’equip femení amb vistes a poder optar a tot. Enguany, la Federació Catalana de Patinatge ha reestructurat les categories de l’hoquei femení, passant de dos a tres grups, i tot i no fer una gran temporada, les mataronines podran jugar al Grup A, el de més nivell, gràcies a haver quedat segones en la promoció de permanència. Una possibilitat que s’ha aprofitat reforçant l’equip de cara a lluitar fins i tot pel primer lloc.

La plantilla del GrupClima Mataró queda de la següent manera: Segueixen cinc jugadores de la temporada passada (la portera internacional Marta Bartrés, Natàlia Puig, Neus Teixidó, Sandra Vives i Ivet Comas) i s’incorporen dues jugadores del Sant Cugat (Anaïs Ramírez i Carla Sariol). Precisament aquesta última jugadora es troba, juntament amb Marta Bartrés, disputant el campionat d'Europa que s’està jugant des del dia 18 a Miras, Portugal.

El masculí ja coneix el calendari
Per la seva banda, l’equip masculí entrenat per Ivan Sanz ja coneix el calendari amb el qual haurà de lluitar de nou per pujar a la màxima categoria de l’hoquei estatal. A priori els equips del grup de Primera Divisió amb més potencial per lluitar per les places d’ascens, juntament amb els mataronins, són el Lleida Llista i el Vigo –els dos descendits de l’OK Lliga–, però sense oblidar el potencial dels conjunts asturians.

El GrupClima jugarà el primer partit el primer dia d’octubre a Sevilla, contra el Macarena, i set dies després tindran el primer partit a casa contra el Vigo, un dels principals rivals en la lluita per l’ascens. Un inici gens senzill, que continuarà amb un desplaçament al camp del Sitges, un equip que manté el bloc de l’any passat i que s’ha reforçat amb un exmataronista com és Xavi Ruiz. La lliga acabarà el 28 de maig amb un partit a la pista del Cerdanyola, un conjunt al qual li està costant conformar una plantilla de nivell. Pel que fa als horaris de partits, des del club mataroní s’ha confirmat que de cara a la nova temporada els partits tornaran a ser tots el diumenge al migdia.

Calendair complet de la Primera Divisió d’Hoquei Patins