El GrupClima Mataró acaba la temporada derrotant al Tordera (5-2)

Els mataronistes van derrotar a un equip que ja és de OK Lliga i es va quedar finalment a un sol punt de la tercera posició que donava dret a l'ascens

En un partit en el que cap dels dos equips es jugava res, el GrupClima Mataró va sortir molt més concentrat i va superar al Tordera, sumant la seva sisena victòria consecutiva i confirmant el seu bon final de temporada. Els homes d’Iván Sanz tenien ganes d’acabar bé la lliga i conservar la quarta posició i ho van aconseguir gràcies a un inici de partit explosiu, amb quatre gols en menys de quinze minuts.

L’inici de partit del Mataró va ser explosiu, de manera que al minut tretze al marcador ja s’hi podia veure un contundent 4-0 després de dos gols d’Acuña i dos de Xavi Gonzàlez. Un temps mort del tècnic visitant va fer reaccionar al seu equip i a partir d’aquell moment el Tordera dificultar molt més el joc local. Poc després Castellsaguer va marcar el 4-1 amb el que s’arribava al descans.

A la represa els visitants van sortir amb més ganes i de seguida van marcar el 4-2, a la vegada que van mostrar una millora defensiva considerable. El Mataró no es va arronsar i va saber mantenir el seu avantatge, i a falta d’onze minuts Bartrés sentenciava el partit al marcar el 5-2 definitiu.

Amb aquesta victòria es confirma la gran tasca feta per l’entrenador Iván Sanz des de que es va fer càrrec de l’equip, quan ja s’havia jugat un partit de la segona volta. En aquells moments el Mataró era vuitè i es trobava a dotze punts dels llocs d’ascens, i amb Sanz a la banqueta l’equip ha escalat fins al quart lloc i s’ha quedat a un sol punt de l’ascens. Amb Enric Gurt el GrupClima només havia sumat 26 punts en setze partits, mentre que amb Iván Sanz n’ha aconseguit 34 en catorze partits, una millora molt considerable, confirmant-se com el millor equip de la segona volta.

GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Xavi Gonzàlez (2), Jordi Bartrés (1) i Iván Acuña (2) equip inicial; Guti (2), Xavi Ruiz i Adam Puig.
Bykler TORDERA: Pérez, Castellsaguer, Palomera, Cot i Martos equip inicial; Ortiz, Illa i Soms.
MARCADOR: 5’ ACUÑA (1-0); 10’ XAVI GONZÀLEZ (2-0); 12’ XAVI GONZÀLEZ (3-0); 13’ ACUÑA (4-0); 16’ Castellsaguer (4-1); 29’ Martos (4-2); 39’ BARTRÉS (5-2).
ÀRBITRE: Bifet.