El GrupClima Mataró es queda sense l'ascens tot i guanyar (1-5)

La victòria del Tordera davant del Cerdanyola li va donar l'ascens, fent estèril la victòria mataronina

El GrupClima Mataró va sumar la seva cinquena victòria consecutiva a la pista del Sant Feliu, però va dir adéu definitivament a l’ascens, ja que el Tordera no va fallar i va fer-se amb la tercera plaça d’OK Lliga. Els mataronistes van fer la seva feina però estaven a l’espera d’una ensopegada de l’altre equip maresmenc de la categoria que no va arribar, i d’aquesta manera es queden per tercera temporada consecutiva a les portes de l’ascens.

L’equip mataroní va saltar a la pista en un ambient enrarit però amb la necessitat de guanyar els tres punts per seguir somiant, mentre que l’equip local ja no s’hi jugava res. Tot i no jugar al seu millor nivell, els homes d’Iván Sanz van marxar al descans amb un 2-0 favorable gràcies als gols de Bartrés i Guti.

Als sis minuts de la represa els locals van escurçar diferències gràcies a un gol de Marçal, però poc més tard el Mataró va posar el 3-1 al marcador amb un gol del màxim golejador de la competició, Iván Acuña. El GrupClima no va tenir problemes per mantenir el control del partit i amb els gols de Guti i Xavi Gonzàlez van acabar d’arrodonir una clara victòria amb un regust agredolç al saber que el Tordera havia derrotat al Cerdanyola.

D’aquesta manera l’equip mataroní ja comença a preparar la propera temporada i de moment ja ha renovat al tècnic que ha fet pujar a l’equip de la vuitena posició a la quarta i gairebé aconsegueix el miracle, Iván Sanz. També han renovat el golejador Iván Acuña i Roger Arnau.

Rose Electrònics SANT FELIU: Baget, Rovira, Piera, Pujol, Marçal, González i Adarde. Targeta blava per Pujol i González.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Xavi Gonzàlez (1), Xavi Ruiz, Jordi Bartrés (1) i Iván Acuña (1) equip inicial; Guti (2), Roser Arnau i Adam Puig. Targeta blava per a Acuña i Guti.
MARCADOR: 21’ BARTRÉS (0-1); 22’ GUTI (0-2); 31’ Marçal (1-2); 33’ ACUÑA (1-3); 37’ GUTI (1-4); 47’ XAVI GONZÀLEZ (1-5).
ÀRBITRE: Gómez.