El GrupClima Mataró supera a un Vilafranca d'OK Lliga (4-5)

El Vilafranca va certificar el seu ascens a la OK Lliga després del partit al saber que el Sant Feliu havia perdut, mentre que el Mataró es posa a quatre punts de la tercera posició i es permet somiar

El GrupClima Mataró segueix perseguint el miracle i va derrotar a domicili al Vilafranca, que ja és equip de la OK Lliga, per seguir somiant en l’ascens. Va ser un partit molt igualat en el que els dos equips buscaven els tres punts, ja que l’equip local encara no tenia l’ascens a la butxaca matemàticament, però finalment els mataronins, amb Acuña un cop més de golejador, es van endur la victòria.

El Mataró va sortir a totes i es va avançar gràcies a un gol de Xavi Gonzàlez, però l’equip local va demostrar que volia certificar el seu ascens amb una victòria capgirant el marcador abans del descans amb gols de Rodrigo i Moreno (2-1).

Els homes d’Iván Sanz van tornar a la pista de nou amb moltes ganes i al cap de tres minuts Acuña ja havia empatat el partit al transformar una falta directa. El Vilafranca no va abaixar els braços i es va tornar a posar per davant a la meitat de la segona part. Però el Mataró no es va posar nerviós i va demostrar estar molt centrat, i amb dos gols d’Acuña en menys d’un minut s’avançava de nou en el marcador després de molts minuts. Els locals van igualar de nou el partit a falta de sis minuts pel final, però Acuña va arrodonir la seca gran actuació amb el seu quart gol de la nit que donava els tres punts al Mataró.

Caixa Penedès VILAFRANCA: Bel, Biosca, Moreno (1), Rodrigo (1) i Romeu (1) equip inicial; Badia, Renom, Montserrat (1) i Soteras. Targeta blava per acumulació a Badia i Moreno.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés , Xavi Gonzàlez (1), Xavi Ruiz i Iván Acuña (4) equip inicial; Adam Puig, Roger Arnau i Guti. Targeta blava per acumulació a Guti.
MARCADOR: 10’ XAVI GONZÀLEZ (0-1); 15’ Rodrigo (1-1); 24’ Moreno (2-1); 28’ ACUÑA de falta directa (2-2); 37’ Montserrat (3-2); 40’ ACUÑA (3-3); 40’ ACUÑA (3-4); 44’ Romeu (4-4); 48’ ACUÑA (4-5).
ÀRBITRE: López Expósito.