Bona golejada del GrupClima Mataró a Sevilla (2-8)

Els altres resultats de la jornada han estat favorables i amb aquests tres punts el conjunt mataroní s'ha posat a set punts de la zona d'ascens

El GrupClima Mataró va treure una bona victòria de la pista del Macarena que l’acosta una mica més a la zona d’ascens després de les ensopegades del Sant Feliu i el Tordera. Els homes d’Iván Sanz van encarrilar el partit a la primera meitat i a la represa van aprofitar les presses de l’equip local per sentenciar al contraatac i golejar a l’equip andalús.

El conjunt mataroní no esperava que fos un enfrontament fàcil, ja que l’equip local acabava de canviar d’entrenador a causa dels darrers mals resultats, però finalment no van presentar gaire resistència. Durant els primers 25 minuts els visitants van posar els fonaments de la golejada amb els gols de Bartrés i Acuña de penal, que posaven el 0-2 al descans.

A la represa el Macarena va abocar-se a l’atac desesperadament per intentar capgirar el marcador i els mataronins ho van aprofitar per marcar les diferències al contracop. Bartrés ja va marcar el 0-3 quan havien passat cinc minuts, i poc després l’equip local marcava el seu primer gol (1-3). El Mataró aquesta vegada no es va posar nerviós i es va dedicar a aprofitar les seves opcions per sentenciar el partit, ja que en només vuit minuts van posar el 1-7 al marcador gràcies a tres gols de Xavi Gonzàlez i un d’Acuña de falta directa. Encara va quedar temps per un altre gol local i pel tercer gol de Bartrés, que arrodonia la golejada.

MACARENA: Pons, Louro (1), Cid, Romasanta (1) i Camps equip inicial; Piera. Targeta blava a Cid.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés (3), Adam Puig, Xavi Ruiz i Iván Acuña (2) equip inicial; Roger Arnau, Xavi Gonzàlez (3) i Guti.
MARCADOR: 10’ BARTRÉS (0-1); 23’ ACUÑA (0-2); 30’ BARTRÉS (0-3); 35’ Louro (1-3); 39’ XAVI GONZÀLEZ (1-4); 44’ XAVI GONZÀLEZ (1-5); 45’ ACUÑA (1-6); 47’ XAVI GONZALEZ (1-7); 48’ Romasanta (2-7); 49’ BARTRÉS (2-8).
ÀRBITRE: Villar.