El GrupClima Mataró cau a la difícil pista de l'Areces (4-2)

Iván Sanz perd el seu primer partit com a entrenador del GrupClima Mataró

El GrupClima Mataró va perdre a Astúries contra l’Areces un partit que va estar marcat una vegada més per un arbitratge molt casolà lluny de Catalunya. A partir dels dos primers gols locals, a pilota parada, els asturians van defensar al límit del reglament i les seves accions no eren degudament sancionades, i això va descentrar als mataronistes.

Durant la primera meitat el Mataró va tenir el partit força controlat fins que Raigoso va marcar el primer gol local, de penal, a set minuts pel descans. Les forçes estaven equilibrades i semblava que qualsevol dels dos equips podia guanyar el partit. Als cinc minuts va arribar el segon gol de l’Areces, aquesta vegada de falta directa, marcat per J. Abella, i a partir d’aquest moment el conjunt local va defensar de forma molt agressiva per tal de conservar el seu avantatge. Aquesta agressivitat, moltes vegades desmesurada, no va ser sancionada amb les corresponents targetes i faltes per l’àrbitre, i això va treure als visitants de les seves caselles.

El partit es va descontrolar i va arribar el tercer gol local després d’una badada defensiva del Mataró, marcat per Miranda. Xavi Gonzàlez va marcar de seguida el 3-1, però després d’una jugada confosa provocada per l’àrbitre l’Areces va sentenciar al marcar el 4-1. Un penal favorable als mataronistes quan ja no quedava temps per a reaccionar, transformat per Acuña, va ser el 4-2 definitiu. Els homes d’Iván Sanz tampoc van tenir la sort de la seva banda, ja que van estavellar quatre boles al pal, i finalment els tres punts es van quedar a Grado.

ARECES Elecinco: Israel, Miranda (1), J. Abella (1), Raigoso (1) i D. Abella equip inicial; Coto (1) i Mier.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Adam Puig, Jordi Bartrés, Xavi Gonzàlez (1) i Iván Acuña (1) equip inicial; Guti i Xavi Ruiz. Targeta blava a Bartrés.
MARCADOR: 18’ Raigoso de penal (1-0); 30’ J. Abella de falta directa (2-0); 41’ Miranda (3-0); 42’ XAVI GONZÀLEZ (3-1); 43’ Coto (41); 48’ ACUÑA de penal (4-2).
ÀRBITRE: Argudo.