El GrupClima Mataró supera al San Antonio sense complicacions (4-2)

Segona victòria consecutiva del nou tècnic Iván Sanz des de la seva arribada a la banqueta mataronina

El GrupClima Mataró no es va tornar a deixar sorprendre pel San Antonio de Pamplona i va sumar tres punts més en un partit que va tenir controlat des dels primers compassos. Amb aquesta victòria el nou entrenador Iván Sanz es manté invicte, només falta veure si lluny de Mataró podrà dilatar la bona ratxa per poder seguir acostant-se als llocs d’ascens.

El conjunt mataroní va començar el partit amb bon peu i abans del primer quart d’hora de joc ja guanyaven 2-0 gràcies a dos dianes d’Acuña. L’equip navarrès va escurçar la renda local gràcies a un gol de Rubio pocs minuts més tard, però el Mataró va truncar la seva reacció amb un gol de Xavi Gonzàlez abans del descans que tornava a donar-li dos gols d’avantatge (3-1).

Als onze minuts de la represa el San Antonio va tornar a acostar-se en el marcador amb un gol de Rubio de falta directa, però novament els mataronins no van deixar als visitants pensar en l’empat al tornar als dos gols de renda gràcies al segon gol de Xavi Gonzàlez. El conjunt navarrès va intentar pressionar per tal de retallar de nou el seu desavantatge, però això va permetre als homes d’Iván Sanz arribar amb més facilitat a la seva porteria, amb ocasions per obtenir una victòria més àmplia.

Per altra banda, el club mataroní ha comunicat que Javi Gutiérrez ja no forma part de l’equip a causa de problemes laborals.

GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Adam Puig, Jordi Bartrés, Xavi Gonzàlez (2) i Iván Acuña (2) equip inicial; Guti, Xavi Ruiz i Òscar Gonzàlez.
Caja Navarra SAN ANTONIO: Soldevilla, Zudaine, Rubio, Andrade i Dantas equip inicial; Marín, Arroyo i Gil. Targeta blava per acumulació a Dantas.
MARCADOR: 8’ ACUÑA (1-0); 13’ ACUÑA (2-0); 21’ Rubio (2-1); 25’ XAVI GONZÀLEZ (3-1); 36’ Rubio de falta directa (3-2); 39’ XAVI GONZÀLEZ (4-2).
ÀRBITRE: Villar.