Tres punts claus del CH Mataró per seguir segones

Les mataronines es jugaven el segon lloc, i el van conservar amb un partit seriós a Reus

Es preveia un partit complicat entre dos equips que es disputaven el segon lloc de la taula, i el CH Mataró va fer un partit molt seriós a Reus per emportar-se els tres punts, aquest passat cap de setmana. A la primera meitat es van avançar amb un gol d'Aina Lleonart. A la represa el Reus Deportiu va empatar en menys de quatre minuts, però les mataronines no van deixar que els traïssin els nervis i al cap de dos minuts un altre gol de Lleonart suposava el 2-1. De seguida va arribar el 3-1, de Marta Soler, que donava tranquil·litat al Mataró, i a la recta final Olga Juanola arrodonia la victòria amb el quart gol pel seu equip.