Primera victòria en un gran partit del CH Mataró

L'equip de Castellsaguer va remuntar a la segona meitat per imposar-se al Reus Deportiu

• Fotos de Daniel Ferrer.
  • Dimarts, 01 Octubre 2019 17:30

Primera victòria de la temporada pel Club Hoquei Mataró, que va jugar un bon partit el passat diumenge al Jaume Parera per superar al Reus Deportiu. Tot i avançar-se amb un gol d’Eva Requena, les locals van veure com el Reus capgirava el marcador amb dos gols abans del descans (1-2).

Hoquei CH Mataró - Reus

A la represa, l’equip d’Aleix Castellsaguer va millorar alguns aspectes del joc, i amb solidesa defensiva van poder posar els fonaments de la remuntada. En menys de tres minuts un gol d’Aina Lleonart empatava el partit, i quan faltaven poc més de cinc minuts pel final, l’Olga Juanola va aprofitar una blava a l’equip visitant per marcar el 2-3 definitiu.

CH MATARÓ - REUS DEPORTIU 3-2

CH MATARÓ: Ariadna Escalas i Paula Lladó (porteres), Adriana Chiva, Eva Requena (1), Aina Lleonart (1), Ester Anglas, Olga Juanola (1) i Marina López.