Bona estrena del CH Mataró amb empat

L'equip d'Aleix Castellsaguer suma un punt contra l'igualada, un dels equips més potents de la categoria

  • Fotos de Dani Ferrer
  • Dilluns, 16 Setembre 2019 15:18

El passat dissabte va començar le lliga de Nacional Catalana femenina al Jaume Parera, i el Club Hoquei Mataró ho feia amb canvis en la seva plantilla i relleu a la banqueta, ja que ara és Aleix Castellsaguer l'encarregat de portar les regnes de l'equip. La seva idea aquesta temporada és conjuntar l'equip i agafar experiència a la categoria, ja que hi ha jugadores molt joves, intentant que s'adaptin als conceptes nous que proposa.

Hoquei CH Mataró - Igualada

Per tant començar amb un empat davant de l'Igualada, tercer classificat de la temporada passada i que s'ha reforçat amb tres jugadores provinents d'OK Lliga, no està gens malament. Les locals van començar manant amb dos gols d'Olga Juanola, que van ser igualats per l'equip de l'Anoia. La mateixa Olga va avançar de nou al Mataró abans del descans. A la represa l'Igualada va capgirar el marcador, posant-se 3-4, però l'Aina Lleonart va aconseguir salvar un punt al marcar el definitiu empat a 4 gols.

Hoquei CH Mataró - Igualada

CH MATARÓ 4-4 IGUALADA HCP

CH MATARÓ: Ariadna Escalas(p), Marta Soler, Adriana Chiva, Eva Requena, Aina Lleonart (1), Ester Anglas i Olga Juanola (3).

Hoquei CH Mataró - Igualada