Enric Gurt és rellevat com a tècnic del GrupClima Mataró

Ivan Sanz serà el substitut de Gurt al capdavant de l'equip

El Club Hoquei Mataró va decidir ahir dilluns destituir Enric Gurt del seu càrrec de tècnic del GrupClima Mataró després de la derrota a la pista de l’Oviedo. El joc desplegat per l’equip no és l’esperat i els resultats tampoc, ja que ara mateix es troba a 12 punts de l’ascens a la OK Lliga, i la directiva mataronina va prendre la decisió per tal d’intentar canviar la dinàmica.

El recanvi és Ivan Sanz, un técnic de la casa
El substitut de Gurt és Ivan Sanz, fins ara coordinador de la base del club amb molt bons resultats, a qui evidentment no es demana l’ascens ja que la situació amb la que agafa l’equip és molt complicada. Sanz és un tècnic asturià de 30 anys que ja fa temps que està establert a Catalunya, després de venir a estudiar i a jugar a hoquei, i s’espera d’ell que millori els resultats de casa i que eviti els mals inicis de partit que ja eren habituals i han costat més d’un disgust.

El primer repte de Ivan Sanz serà el proper diumenge contra el Cerdanyola, que el passat cap de setmana va golejar al San Antonio per 10-1 i que visita el Pavelló de Cirera amb set de victòria ja que a la primera volta els mataronistes es van endur els tres punts de la seva pista.