No hi ha miracle per al CH Mataró

L'equip d'Albert Larrea es queda a un sol punt de l'ascens, i del títol d'OK Lliga Plata

Ja vam anunciar a la prèvia que el Club Hoquei Mataró, tot i estar a un sol punt de l'ascens abans de jugar-se la darrera jornada, ho tenia molt complicat per acabar en una de les dues posicions d'ascens a OK Lliga. A part de guanyar a la pista d'un Raspeig que es jugava la permanència, els mataronins havien d'estar pendents dels partits dels tres primers classificats, esperant com a mínim que dos fallessin, tot i que els tres s'enfrontaven a equips que ja no s'hi jugaven res.

Hoquei CH Mataró - Raspeig

L'equip d'Albert Larrea si que va fer la seva feina, guanyant a l'equip alacantí, però la lògica es va imposar en els altres partits que formaven part de l'equació. D'aquesta manera ha acabat pagant una segona volta molt per sota del que s'esperava, ja que a l'equador de la competició el Mataró era líder amb vuit punts de renda sobre el segon, i sense haver perdut cap partit, i en canvi n'han acabat perdent sis.

A Sant Vicent del Raspeig, Cantero va avançar al seu equip al minut nou de partit, però els locals van poder empatar tot just a l'inici de la segona meitat. Cusachs va fer l'1-2 vuit minuts més tard, i Lladó va sentenciar quan en quedaven menys de nou pel final. Encara va haver-hi temps a la recta final perquè Florenza fes l'1-4, i els locals van fer el definitiu 2-4 ja dins l'últim minut, sense temps per materialitzar el seu miracle. D'aquesta manera els locals van acabar perdent la categoria, ja que el Sant Feliu, que portava tota la temporada a la cua de la classificació, si que va guanyar el seu partit i es va guanyar la permanència.