Altre cop sense punteria, el CH Mataró no passa de l'empat

Van ser molt superiors al Vilafranca, amb bones sensacions en el joc, però amb falta d'encert

El CH Mataró va cedir un empat a casa amb el Vilafranca, encara que no ho sembli pel resultat en un partit trepidant, amb un ritme de joc altíssim, molt exigent pels jugadors, però tot i això amb pocs gols. Al tram final de la primer meitat, una targeta blava al Mataró va donar una falta directa als visitants, que van aprofitar per fer el 0-1. Els locals van fer un gran partit defensiu, i de fet aquesta va ser l'única manera que el Vilafranca va trobar per arribar al gol, a pilota parada.

Hoquei CH Mataró - Vilafranca

A la represa, el Mataró va estar a un gran nivell, amb molt de ritme i intensitat, dominant i creant ocasions, probablement jugant una de les millors parts de la temporada. Tot i això tan sols van aconseguir marcar un gol, el que va fer Cusachs quan quedaven gairebé vint minuts de partit. Després, tot i que es creava molt perill i ocasions clares, va faltar punteria i la bola no va voler tornar a entrar a la porteria visitant, i per tant es van escapar dos punts importants.

Hoquei CH Mataró - Vilafranca

Tot i caure altre vegada a la tercera posició, la victòria del Manlleu davant de l'Alpicat deixa la part de dalt de la taula ben apretada, amb l'Alpicat davant amb 43 punts, Manlleu amb 42, els dos en llocs d'ascens, i per darrera el Mataró amb 40, Palafrugell i Taradell amb 38 punts, tots encara amb opcions. Per tant, encara queden tres jornades molt interessants en les que pot passar de tot.

Hoquei CH Mataró - Vilafranca

CLUB HOQUEI MATARÓ 1-1 CP VILAFRANCA

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Conrad Xicota, Oriol Lladó, Pau Palacín (equip inicial); Adrià Martos, Eric Florenza, Bernat Romero, Guillem Carbonell, Jaume Gisbert (ps).
GOLS: 19' Aragonès de falta directa (0-1); 31' CUSACHS (1-1).