Tot i empatar, el CH Mataró es torna a ficar en zona d'ascens

Als d'Albert Larrea els falta encert per superar al cuer, el Sant Feliu, però la derrota del Manlleu és favorable

El Club Hoquei Mataró visitava el cuer amb ganes de recuperar les sensacions de la primera volta, però novament va costar molt fer gols, i el Sant Feliu va aprofitar les seves opcions per sumar un punt. Els locals, molt crispats amb l'arbitratge des de l'inici, ja que tenen poques opcions de salvar-se i s'hi jugaven molt, van fer que el partit fos molt tens, arribant al descans sense gols.

Hoquei CH Mataró - Sant Feliu

A la represa el Sant Feliu va marcar de seguida, obligant al Mataró a remar contracorrent, però Cusachs va fer l'1-1 encara amb 15 minuts per davant. Els vallesans van avançar-se de nou gràcies a un penal, tot i que Palacín no va trigar gaire a empatar de nou. Quan quedaven menys de tres minuts pel final, els locals feien el 3-2, posant contra les cordes als mataronins, però no va passar gaire més d'un minut fins que Cusachs novament feia el 3-3 definitiu. Quedaven menys de dos minuts pel final, i el Mataró encara va tenir alguna opció d'emportar-se el partit, sense sort.

CHP SANT FELIU 3-3 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Jaume Gisbert, Gerard Cusachs (2), Alex Cantero, Oriol Lladó, Pau Palacín (1) (equip inicial); Adrià Martos, Eric Florenza, Bernat Romero, Conrad Xicota, Sergi Grané (ps).
GOLS: 28' Vera (1-0); 36' CUSACHS (1-1); 43' Ros de penal (2-1); 45' PALACÍN (2-2); 48' Ros (3-2); 49' CUSACHS (3-3).

Abans d'aquest partit el Mataró era tercer, a un punt del Manlleu, però els Osonencs van perdre a la pista del Maçanet i d'aquesta manera tornen a eestar igualats en la classificació. La derrota del Taradell a la pista del líder també permet agafar un punt més d'avantatge respecte un rival directe.