L'Alpicat relleva al CH Mataró en el liderat

En un intens i emocionant partit d'hoquei patins, els lleidetans s'emporten una victòria molt important

El liderat de l'OK Lliga Plata estava en joc el dissabte passat, i es respirava a l'ambient del Jaume Parera, ja que a més s'havia desplaçat una representació nombrosa de l'afició lleidetana. S'enfrontaven un equip clarament a l'alça, l'Alpicat Lleida, amb el CH Mataró, que defensava el liderat però a la segona volta ha perdut pistonada, però no estaven disposats a regalar res. Els visitants van colpejar primer, i van poder marxar al vestidor amb un avantatge mínim de 0-1.

Hoquei CH Mataró - Lleida Alpicat

A la represa l'Alpicat va posar-se de seguida 0-2, al transformar una falta directa, i complicava el partit pels interessos locals. Tot i això, la reacció no es va fer esperar, ja que un minut més tard Cusachs feia l'1-2, i no en passaven ni dos més que Florenza aprofitava una falta directa per fer l'empat a dos gols pel Mataró, portant l'eufòria a l'afició del Front Mataroní.

I llavors la sort va caure de la banda visitant, ja que es va passar del que podria haver suposat el 3-2, amb un xut al travesser que no va entrar per ben poc, al 2-3 que va arribar al contracop, en dues passades. Encara hi havia 19 minuts per davant, temps de sobres per buscar la remuntada, però el Mataró va topar amb la defensa de l'Alpicat i no va tornar a trobar el camí del gol. El 2-4 definitiu ja va arribar al darrer segon, quan els locals jugaven sense porter quan buscaven l'empat a la desesperada. Ara l'equip d'Albert Larrea té cinc finals, després d'un descans de dues setmanes, per canviar la dinàmica i intentar tornar a llocs d'ascens, ja que ara han caigut a la tercera posició. Ocupaven el primer lloc de la taula des de la quarta jornada, després de guanyar a Tordera.

CLUB HOQUEI MATARÓ 2-4 HC LLEIDANET ALPICAT

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Alex Cantero, Eric Florenza (1), Pau Palacín (equip inicial); Adrià Martos, Oriol Lladó, Bernat Romero, Conrad Xicota, Jaume Gisbert (ps).
GOLS: 7' Piñol (0-1); 26' Serret de falta directa (0-2); 27' CUSACHS (1-2); 29' FLORENZA de falta directa (2-2); 31' Zilken (2-3); 50' Serret (2-4).