El Palau colpeja primer, superant al CH Mataró

El primer classificat de la fase regular es confirma com a favorit per passar a semifinals, guanyant 4-1

En els quarts de final de Nacional Catalana femenina, el CH Mataró s'ha emparellat amb el favorit per emportar-se el títol, el Palau de Plegamans B, i en el primer partit de la sèrie no va poder donar la sorpresa a la pista vallesana. L'equip d'Albert Bou si que va sorprendre momentàniament, ja que Milla va marcar per posar el 0-1 al marcador, i amb aquest resultat es va arribar al descans.

Hoquei CH Mataró - Palau Plegamans B

Però la segona meitat va ser tota una altra història, les locals van dominar clarament, i el Mataró es va anar desinflant a mida que anaven encaixant gols. Finalment van acabar caient per 4-1, i ara els queda el partit d'aquest dissabte al Jaume Parera per intentar forçar el tercer partit, amb el suport del Front Mataroní i tota l'afició. Recordem que la temporada passada el Palau B va ser el botxí a semifinals, quan prèviament a la fase regular s'havien guanyat els dos partits i en aquella ocasió les mataronines eren les favorites.

PALAU DE PLEGAMANS B 4 - 1 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Paula Lladó (p), Marta Soler, Laura Manzanares, Adriana Chiva, Anna Fontdeglòria, Judith Milla (1), Aina Lleonart, Ester Anglas, Marlena Rubio i Ariadna Escalas (ps).