La falta d'encert ofensiu condemna al CH Mataró a Maçanet

Quarta derrota en els set partits de la segona volta, però mantenen el liderat gràcies a l'espectacular primera meitat de temporada (5-2)

El Club Hoquei Mataró no aconsegueix recuperar del tot les sensacions de la primera meitat de temporada, en la que tot anava de cara, i el passat dissabte va caure a la pista del SHUM Maçanet, en un partit en el que els de La Selva van ser superiors. L'equip d'Albert Larrea va tenir moltes dificultats en atac, amb falta d'encert de cara a porteria. Altre cop van rebre el primer gol molt d'hora, quan s'havia jugat poc més d'un minut, però Cantero va poder empatar al transformar un penal. Tot i això, el Maçanet va fer el segon abans del descans, marxant al vestidor per davanr en el marcador.

181201ho_CHM-Maçanet2

A la represa els locals van ser clarament superiors, fent el 3-1 a falta de dotze minuts pel final, i després aprofitant que els mataronins s'havien abocat en atac per buscar l'empat, es van posar 5-1 a falta de quatre per acabar. El Mataró va enviar tres boles de forma consecutiva al pal, i poc després Martos va fer el 5-2 ja sense temps material per la remuntada. Després de la derrota, aquesta setmana hi haurà un partit clau al Jaume Parera, ja que es rep a l'Alpicat, segon classificat que s'ha posat a un punt i equip més en forma de la segona volta, amb sis victòries consecutives i en dinàmica clarament ascendent.

SHUM MAÇANET 5 - 2 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Jaume Gisbert (p), Pau Palacín, Adrià Martos (1), Oriol Lladó, Èric Florenza equip inicial; Bernat Romero, Conrad Xicota, Àlex Cantero (1), Gerard Cusachs, Sergi Grané (ps).