EL CH Mataró passa als quarts de final de Nacional Catalana femenina

Guanyen a la pista del Vilassar per 2-3, i s'enfrontaran amb el potent Palau de Plegamans B al play-off

Després de guanyar el partit d'anada per 2-1, el CH Mataró va assolir una treballada victòria a la pista del CH Vilassar per 2-3, guanyant-se el dret a jugar els play-off pel títol de Nacional Catalana femenina. L'adaptació a la pista, molt relliscosa, va ser complicada per l'equip d'Albert Bou, i les locals ho van aprofitar per avançar-se al minut 10. A cinc minuts del descans Fontdeglòria va fer l'empat (1-1).

Hoquei CH Mataró - Vilassar

A la represa es va intensificar el joc, però no va ser fins que restava un minut i mig pel final que Soler va fer l'1-2 de falta directa –per deu faltes del Vilassar–, deixant l'eliminatòria gairebé decidida. Poc després Rubio va fer l'1-3 que esvaïa tots els dubtes que poguessin quedar, però encara hi va haver temps perquè les locals marquessin el 2-3 definitiu. La setmana vinent el CH Mataró començarà a la pista del Palau de Plegamans B els quarts de final, amb l'objectiu de forçar el tercer partit i plantar cara a l'equip favorit, que tan sols ha perdut un partit en tota la competició.

VILASSAR DE MAR 2 - 3 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Paula Lladó (p), Marta Soler (1), Laura Manzanares, Adriana Chiva, Anna Fontdeglòria (1), Judith Milla, Aina Lleonart, Eva Requena, Marlena Rubio (1) i Ariadna Escalas (ps).